Επίσκεψη πρέσβη της Παλαιστίνης στο δήμο με παρουσία δημάρχων

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Πρέσβη, του Κράτους της Παλαιστίνης κ. Marwan E.Toubassi, στο δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας χθες Πέμπτη. Τον Πρέσβη συνόδευσαν δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, όπως ο δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο και ο δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννη Λαγουδάκο.

Τον κ. Toubassi και τους Δημάρχους καλωσόρισε στο Δίστομο ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κ. Γιάννης Σταθάς, ο οποίος και ξενάγησε την διπλωματική αποστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προμήθεια συστήματος τηλεπαρακολούθησης του δικτύου ύδρευσης

 

Δόθηκε έμφαση από τους συνομιλητές στις δυνατότητες και τη δυναμική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ζητήματα προάσπισης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Δικαιώματος της Αυτοδιάθεσης των Λαών, όπως άλλωστε αυτά εκφράστηκαν ομόφωνα και σε ψήφισμα της Βουλής των Ελλήνων τον Δεκέμβριο του 2015, με το οποίο η Ελληνική Κυβέρνηση καλείται να αναγνωρίσει το Κράτος της Παλαιστίνης στα προ της 4ης Ιουνίου 1967 σύνορα, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Ο κ. Toubassi και οι Δήμαρχοι Ιλίου και Περάματος ευχαρίστησαν τον κ. Σταθά για τη θερμή φιλοξενία και την υποστήριξή του στην επικαιροποίηση του Δικτύου Αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό.