Το πρώην Ορφανοτροφείο Αρρένων επισκέφθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Συναντήσεις στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας και στα γραφεία της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, είχε την Κυριακή (27/1) η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στο πρώην Ορφανοτροφείο Αρρένων την περίμεναν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και όλοι οι βουλευτές της Φθιώτιδας, μαζί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τον Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκοκαι τη διοίκηση του Κέντρου.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου συνομίλησε με τα φιλοξενούμενα παιδιά, ενώ στις αναφορές της ήταν η καλύτερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα του κοινωνικού κράτους.

«Η κοινωνική ευαισθησία είναι δική μας υπόθεση και σε καμιά περίπτωση δεν είναι προσόν της αριστεράς», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Μιχαηλίδου, που επισήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης και του Υπουργείου είναι νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στις κοινωνικές δομές μέσω ΑΣΕΠ.

«Το κύριο μέλημά μας στρέφεται προς την βοήθεια των ασθενέστερων, αλλά και σε μια σειρά μέτρων που θα ανακουφίσουν πολλά κοινωνικά στρώματα, όπως η παροχή του επιδόματος γέννας των 2000 €», κατέληξε στις δηλώσεις της η υφυπουργός.

Πηγή: lamiareport.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις