Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στα δικαστήρια και στο αστυνομικό μέγαρο

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά κτίρια στην πόλη της Λαμίας, μετά από εντολή του δημάρχου Θύμιου Καραϊσκου.

Στη μάχη κατά της διασποράς του νέου κορονοϊού και χωρίς ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί κρούσμα στην περιοχή, ο δήμος Λαμιέων ξεκίνησε από το Σάββατο, παρεμβάσεις προληπτικής απολύμανσης σε χώρους που συναθροίζονται πολίτες.

Το πρωί του Σαββάτου, ειδικό συνεργείο επενέβη στο Δημαρχείο, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας απολυμάνθηκε και το Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης ευχαρίστησε, με ανάρτηση του στο facebook, τον Δήμαρχο Λαμιέων για την σπουδαία παρέμβαση απολύμανσης σε όλες τις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Μεγάρου.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του ο κ. Τριανταφύλλης αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγου κ. Γεωργίου ΚΑΝΕΛΛΟΥ και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας κ. Δημητρίου ΦΟΥΡΛΑ, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, στον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραϊσκο.

Ο δήμαρχος ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα μας και αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται δίπλα στους αστυνομικούς της Λαμίας, απέστειλε συνεργείο απολύμανσης στο Μέγαρο της Δ.Α. Φθιώτιδας.

Αυτό προέβη σε απολύμανση όλων των χώρων του Μεγάρου και ιδιαίτερα στους χώρους του Τμήματος Μεταγωγών Λαμίας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης μας, καλεί όλους τους πολίτες οι οποίοι προσέρχονται στα Αστυνομικά τμήματα, να πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής, φορώντας γάντια και μάσκες προκειμένου να προστατευθούν οι Αστυνομικοί και να μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα τις Υπηρεσίες τους.

Απολύμανση στο κτίριο των δικαστηρίων

Προληπτική απολύμανση έγινε το πρωί της Κυριακής και στο κτίριο των δικαστηρίων της Λαμίας , προκειμένου να θωρακιστεί η λειτουργία όλων των δημοτικών υπηρεσιών.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, Θανάσης Μακρυγιάννης εξέφρασε το ευχαριστώ του στο Δήμαρχο Θύμιο Καραϊσκο για όλη αυτή την πρωτοβουλία, ενώ όπως είπε οι πολίτες δεν πρέπει να εισέρχονται στους χώρους του δικαστηρίου όσοι δεν έχουν κάποια σημαντική δουλειά σ’ αυτό.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου απευθύνει έκκληση σε όλα τα μέλη του να κλείσουν τα γραφεία τους και όλα τα ραντεβού να γίνουν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Στο πλαίσιο όλης αυτής της μεγάλης δράσης του δήμου Λαμιέων ενάντια της διασποράς του κορονοϊού, υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα, τίθεται σε λειτουργία κεντρική τετραψήφια γραμμή, στην οποία μπορεί να απευθύνεται κάθε δημότης, για οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με το Δήμο.

Στο ίδιο πνεύμα, ακυρώνονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού, δημοτών, φορέων και εκπροσώπων συλλόγων με τις υπηρεσίες του δήμου, τους Αντιδημάρχους και το Δήμαρχο και αυτά θα προσδιορισθούν εκ νέου το προσεχές διάστημα.

Πηγή: tvstar.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις