Πυροσβέστης αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο μπροστά σε συνάδελφο του

Πυροσβέστης στη Λαμία αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο μπροστά στα μάτια συναδέλφου του, ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία την είδηση της αυτοχειρίας του 42χρονου πυροσβέστη στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Ξαφνικά ενώ περιπολούσαν ο ένας από τους δύο, γύρισε προς τον συνάδελφο του, του χαμογέλασε και του είπε «κοίτα με…», όπως αναφέρει το lamianow και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το αλυσοπρίονο που κρατούσε.

Ο αυτόχειρας μόλις 42 ετών, υπηρετούσε στην Π.Υ Λαμίας. Άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον τον περιγράφουν ως έναν κλειστό χαρακτήρα, που φαίνονταν ότι τον βασάνιζαν σκέψεις, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε στο σημείο, να κόψει το νήμα της ζωής του, με τα ίδια του τα χέρια.

Οι δύο άνδρες ήταν μαζί από το πρωί στο περιπολικό και σύμφωνα με το lamianow τίποτα δεν προμήνυε την τραγική έκβαση. Ο 42χρονος δεν είχε δώσει κάποιο δείγμα για το τι είχε στο μυαλό του. Ξαφνικά λίγο μετά τις 17.00 πήρε το αλυσοπρίονο που είχαν στα εργαλεία τους και έδωσε τέλος στην ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:https://kedenews.gr/perifereia-stereas-elladas/fthiotidas/dimos-lamiewn/%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b4%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%83%cf%86%cf%85%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf/

Περισσότερα σε Ειδήσεις