Σύστημα διαχείρισης εσωτερικού δικτύου ύδρευσης ύψους 3.720.000€ στο Δήμο

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων δημοσίευσε την σύμβαση του έργου για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος διαχείρισης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης με προϋπολογισμό 3.720.000€.

Η σύμβαση περιλαμβάνεται στην Πράξη: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ» η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», Άξονας Προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης», με βάση την απόφαση ένταξης με αρ. πρωτ. 43773/7.6.2019 της Διεύθυνσης Οικονομικής & Αναπτυξιακής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: Ψ7Μ9465ΧΘ7).

Η χρηματοδότηση είναι ως προς το επιλέξιμο τμήμα ύψους Τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000,00 €), χωρίς τον αναλογούντα Φ.Π.Α. 24% (720.000,00€), ήτοι συνολικά συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. (3.720.000,00€). Το ΦΠΑ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει:

  • Την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία διατάξεων ρύθμισης πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία του δικτύου
  • Την προμήθεια και εγκατάσταση, σε επιλεγμένες βασικές θέσεις του δικτύου του Δήμου Καμένων Βούρλων (που θα ορίσει η Υπηρεσία), οκτώ (8) σταθμών μέτρησης υπολειμματικού χλωρίου που κωδικοποιούνται με τον χαρακτηρισμό ΤΣΥΧ (Τοπικός Σταθμός Υπολειμματικού Χλωρίου).
  • Την προμήθεια και εγκατάσταση ενός φορητού (1) τηλεμετρικού σταθμού παρακολούθησης ποιότητας νερού.
  • Προμήθεια φορητού εξοπλισμού για τις ανάγκες εντοπισμού αφανών διαρροών
  • Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ασύρματου συστήματος αυτόματης τηλεμετρικής καταμέτρησης υδρομετρητών (A.M.R.)
  • Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία της επέκτασης του Κεντρικού Συστήματος Ελέγχου (ΚΣΕ)

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δέκα πέντε (15) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της (συμπεριλαμβανομένου της 3-μηνης δοκιμαστικής λειτουργίας).

Πηγή: fonografos.net

Περισσότερα σε Ειδήσεις