Χρηματοδότηση για αθλητικές υποδομές στον δήμο Καμένων Βούρλων

Σημαντικά αθλητικά έργα, θα δημοπρατήσει άμεσα ο Δήμος Καμένων Βούρλων μετά την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων από το υπουργείο Εσωτερικών που φτάνουν τα 820.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ο δήμος εξασφάλισε επιπλέον 600.000 ευρώ στα πλαίσια της πρόσκλησης IV: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων», εντάσσοντας το έργο προϋπολογισμού 782.923,60 € για την πλήρη αναβάθμιση της αθλητικής υποδομής των γηπέδων ποδοσφαίρου Καμένων Βούρλων και Καινουρίου.

Η απορρόφηση της συγκεκριμένης χρηματοδότησης μαζί με αυτής των 220.000 ευρώ, που έχει ήδη εξασφαλιστεί από επιχορήγηση του ίδιου προγράμματος και προορίζεται για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Αγίου Κωνσταντίνου, σχεδιάζεται από το Δήμο να πραγματοποιηθούν άμεσα με τις δημοπρατήσεις των αντίστοιχων δράσεων.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Συκιώτης, δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από τη θετική κατάληξη των προτάσεων του Δήμου και ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, για τη μεταξύ τους άριστη συνεργασία.

Πηγή: lamiareport.gr