Συνάντηση του Ιατρικού Συλλόγου με τον δήμαρχο Δομοκού

Ο συντονισμός των ενεργειών και η ενίσχυση των μέτρων πρόληψης και προστασίας των πολιτών από το νέο κορονοϊό 2019–nCoV ήταν το θέμα της συνάντησης του δημάρχου Δομοκού, Μπάμπη Λιόλιου, με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Γιώργου Χρήστου και του ταμία του Συλλόγου και δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Σκαρμούτσου.

Ειδικότερα επισημάνθηκε η ανάγκη για τη λήψη μέτρων από όλους τους πολίτες, αλλά και από τις επιχειρήσεις για τον περιορισμό μετάδοσης της νόσου.

Ο κ. Λιόλιος έκανε λεπτομερή αναφορά στα μέτρα που έλαβε η δημοτική αρχή για την προστασία των δημοτών, τα οποία -όπως ανέφερε- ενδέχεται να αυξηθούν μετά από νεότερη εκτίμηση της κατάστασης.

Οι εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου αναφέρθηκαν στον εθελοντισμό και στις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν οι γιατροί σε καθημερινή βάση, προκειμένου να κρατήσουν σε ετοιμότητα τις δομές περίθαλψης του Νομού.

Τέλος, η δημοτική αρχή επισήμανε ότι παραμένει στο πλευρό των πολιτών, ιδίως των ευπαθών ομάδων που χρήζουν άμεσης βοήθειας, καθώς ο πολιτισμός μιας κοινότητας κρίνεται από το σεβασμό προς τους πολίτες της.

Πηγή: stereanews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις