Νοσοκομείο Χαλκίδας: Έξι εργαζόμενοι θετικοί στον κορονοϊό

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές από το γεγονός πως βρέθηκαν τουλάχιστον έξι εργαζόμενοι θετικοί στον κορονοϊό στο νοσοκομείο Χαλκίδας

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (20/04), πρόκειται για τραυματιοφορείς. Άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα από την ιχνηλάτηση των επαφών τους, ώστε να φανεί εάν υπάρχει νέα έκρηξη κρουσμάτων τόσο στο περιβάλλον τους, όσο και στους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Οι δύο από τους ασθενείς, νοσηλεύονται στην κλινική covid του νοσοκομείου της πόλης, τα συμπτώματα που παρουσιάζουν είναι χαμηλό οξυγόνο και με τον έναν εκ των δύο να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τις επόμενες ώρες θα φανεί εάν πρέπει να διασωληνωθούν. Οι υπόλοιποι ασθενείς νοσούν με ήπια συμπτώματα σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Όπως αναφέρθηκε έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους. Σύμφωνα με το «evima.gr» εργαζόμενοι του νοσοκομείου εκφράζουν φόβους για διασπορά του ιού. «Έπρεπε το προσωπικό που εξυπηρετεί ασθενείς με κορονοϊό να είναι διαφορετικό και να μην εξυπηρετεί ταυτόχρονα και περιστατικά εκτός covid. Φοβόμαστε ότι θα έχουμε και άλλα κρούσματα», δήλωσε η Ιωάννα Ιωάννου, πρόεδρος των εργαζομένων.

Περισσότερα σε Ειδήσεις