Αυξημένη κίνηση των Αθηναίων στη Χαλκίδα - Δεύτερο λουκέτο σε μαγαζί

Η Εύβοια φέτος το καλοκαίρι ήταν μια ιδανική επιλογή για ολιγοήμερες διακοπές, ωστόσο πολλοί Αθηναίοι επιλέγουν τη Χαλκίδα και για... διασκέδαση. Μετά τη λήψη των περιοριστικών μέτρων στην πρωτεύουσα, και το κλείσιμο των μαγαζιών στις 12, αρκετοί πολίτες συρρέουν σε Χαλκίδα και Κόρινθο για τη νυχτερινή τους διασκέδαση.

Όπως δηλώνει αποκλειστικά στην kedenews, εργαζόμενος από χώρο εστίασης: «οι Αθηναίοι ανέκαθεν επέλεγαν τη Χαλκίδα για διασκέδαση το καλοκαίρι, είτε το κέντρο της πόλης για ποτό, είτε τις Αλυκές για βουτιές».

Αναφορικά με την γενικότερη κίνηση στα μαγαζιά της πόλης -αν και ο κόσμος είναι πιο επιφυλακτικός- λόγω και του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων που ανακοινώνεται τις τελευταίες μέρες, βγαίνουν για να διασκεδάσουν.

Λουκέτο σε δύο μαγαζιά στη Χαλκίδα

Να σημειωθεί πως μέσα σε δύο μέρες μπήκε λουκέτο σε δύο μαγαζιά στη Χαλκίδα, τα οποία ανήκουν στους ίδιους επιχειρηματίες. Συγκεκριμένα την Παρασκευή (21-8) και το Σάββατο (22-8)  κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης πραγματοποίησε έλεγχο στα μαγαζιά, όπου και παρατηρήθηκε παρουσία όρθιων. Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για τα δύο μαγαζιά αλλά και λουκέτο 15 ημερών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις