Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αστυνομικός έκοψε πρόστιμο σε φοιτητή, ενώ είχε στείλει το απαραίτητο μήνυμα

Εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας, πέρα από τα ευτράπελα που σημειώνονται, χθες το βράδυ ένας φοιτητής κατήγγειλε ένα περιστατικό μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Όπως περιγράφει αναλυτικά στην ανάρτησή του, αστυνομικοί του έκοψαν το πρόστιμο των 150 ευρώ, ενώ ο ίδιος έκανε βόλτα με το ποδήλατό του στην παραλία της Χαλκίδας, έχοντας προηγουμένως στείλει το απαραίτητο μήνυμα. Μάλιστα πέρα από το πρόστιμο, στάθηκε ιδιαίτερα στην ειρωνική συμπεριφορά του αστυνομικού.

Αν και το πρόστιμο -σύμφωνα με την ανάρτηση- θα παραγραφεί εντός τριών ημερών, ο νεαρός θέλησε μέσα από το μήνυμά του να τονίσει πως θα πρέπει ο κάθε πολίτης θα πρέπει διεκδικεί τα δικαιώματά του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Το μήνυμα που θα ήθελα να σας περάσω με αυτή μου την αντιπαράθεση δεν είναι να είστε αντίθετοι στους νόμους περί πολίτικης προστασίας άλλα να κάνετε χρήση των δικαιωμάτων

σας στο μέγιστο δυνατό χωρίς να χειραγωγήστε από κανένα είδος εξουσίας είτε αυτό είναι η εκτελεστική είτε οποιαδήποτε άλλη... Ευχαριστώ».

Η ανάρτησή του

Περισσότερα σε Ειδήσεις