Το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας ανοίγει τις πύλες του στις 20 Ιουλίου

Στις 20 Ιουλίου αναμένεται να ανοίξει του Νέο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, σύμφωνα με δελτίο τύπου που απέστειλε ο Διοικητής του Γ.Ν Χαλκίδας – Γ.Ν. – Κ.Υ. Καρύστου – Γ.Ν. – Κ.Υ. Κύμης, κ. Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης.

Από τις 17 έως και 19 Ιουλίου θα γίνει η τελική φάση μετεγκατάστασης στο νέο υπερσύγχρονο κτίριο με την μεταφορά κρίσιμης σημασίας τμημάτων όπως Κλινικές, Χειρουργεία και το Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Διοικητή αναφέρει:

«Κατόπιν όλων των προβλεπόμενων διοικητικών παραλαβών, τεχνικών δοκιμών και εκπαίδευσης του προσωπικού αλλά και ολοκλήρωσης σημαντικών εκκρεμοτήτων αρκετών ετών καίριας σημασίας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι σύμφωνα με το σχέδιο μετεγκατάστασης που εκπονήσαμε και εργασθήκαμε σκληρά για την υλοποίηση του σε άμεση συνεργασία με της 5η Υγειονομική Περιφέρεια, ολοκληρώνουμε την διαδικασία μετεγκαταστάσης και έναρξη λειτουργία του Νέου Νοσοκομείου μας.

Ειδικότερα το διάστημα από  τις 17 έως και 19 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί η τελική φάση μετεγκατάστασης με την μεταφορά κρίσιμης σημασίας τμημάτων όπως Κλινικές, Χειρουργεία και το Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου και στις 20 Ιουλίου θα λειτουργεί το Νοσοκομείο μας μόνο στο Νέο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κτιριακό συγκρότημα, στη τοποθεσία βαθροβούνι (παλαιό πεδίο βολής, όπισθεν του ΚΤΕΛ Ευβοίας, Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας).

Επιθυμούμε για αυτό το δύσκολο έργο τη δική σας σημαντική συμβολή και κατανόηση των πολιτών στην ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου για τον τόπο μας».

Πηγή: stereanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έφτασαν κατά εκατοντάδες οι πρώτοι Βρετανοί τουρίστες στην Σκιάθο