Ξεκίνησε η απολύμανση δημόσιων χώρων στην Λίμνη

Ως μέτρο πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό και για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, ο δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας ξεκίνησε την απολύμανση των δημόσιων χώρων και κτιρίων του Δήμου.

Ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, μετά το πέρας της απολύμανσης δήλωσε πως:  «συνεχίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια απολύμανσης σε ανοιχτούς χώρους του δήμου μας.

Έχουμε ξεκινήσει ήδη και σε άλλες περιοχές, ενώ καθημερινά θα υπάρχουν απολυμάνσεις σε πλατείες, κεντρικούς δρόμους, πεζοδρόμια, παγκάκια και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο.

Το πρόγραμμα των συνεργείων του δήμου εκτός από την απολύμανση με χλώριο του κτιρίου της Δημοτικής αρχής περιελάμβανε και την απολύμανση της κεντρικής πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στην Λίμνη αλλά και σε δρόμους της περιοχής.

Οι απολυμάνσεις με χλώριο που πραγματοποιούνται καθημερινά όποτε και όπου κριθεί απαραίτητο, εφαρμόζονται με πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ φαρμακευτικά προϊόντα. Σκοπός της δημοτικής αρχής είναι αυτά τα μέτρα να καθιερωθούν και να συνεχιστούν σε συστηματική βάση και μετά το πέρας της απειλής του κορονοϊού.»

Πηγή: eviaportal.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις