Δωρεά προστατευτικών μασκών στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας

Προστατευτικές προσωπίδες πρόσφερε στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας το ΕΧΤΥ. Ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης παρέδωσε τις μάσκες στο κέντρο υγείας Μαντουδίου, στο νέο σταθμό του ΕΚΑΒ και στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.

Ο δήμαρχος δήλωσε:Ευχαριστούμε το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Υλικών (ΕΧΤΥ) του Γενικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακό Πανεπιστημίου Αθηνών, Συγκρότημα Ευρίπου στα Ψαχνά, για την κατασκευή και την ευγενική προσφορά προς το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας, 30 (τριάντα) προστατευτικών προσωπίδων, τις οποίες προωθήσαμε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, στο νεοσύστατο σταθμό ΕΚΑΒ και στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθηγητή κ. Βασίλη Σταθόπουλο Διευθυντή του Εργαστηρίου, καθώς και τους ερευνητές συνεργάτες του, για την άμεση ανταπόκριση και εθελοντική υποστήριξη, αφιερώνοντας το χρόνο και την εφαρμογή της τεχνογνωσίας τους αφιλοκερδώς.

Η κίνηση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη στο ανθρωπιστικό όραμα του Εργαστηρίου και του Ιδρύματος, στην προάσπιση και ενδυνάμωση της δημόσιας υγείας. Ευελπιστούμε σε επέκταση της συνεργασίας μας με το Πανεπιστήμιο και στο μέλλον.

Πηγή: eviaportal.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις