Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του δήμου

Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε εχθές, 27 Απριλίου, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καρύστου. Η συνεδρίαση είχε ως κεντρικό ζήτημα την προετοιμασία του Δήμου για την τουριστικό σεζόν του 2020 και τις ιδιαιτερότητες που την χαρακτηρίζουν.

Ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, μετά το πέρας της συνεδρίασης, εν όψει του καλοκαιριού και δεδομένων των δύσκολων συνθηκών λόγω του COVID 19 δήλωσε:

«Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει όλους μαζί, ενωμένους σε ένα κοινό στόχο: να κλείσουμε γρήγορα τις πληγές που δημιούργησε η υγειονομική κρίση.

Σήμερα συζήτησα με την τουριστική επιτροπή του δήμου Καρύστου, με στόχο την άμεση προετοιμασία μας για το «ιδιαίτερο» καλοκαίρι του 2020 καθώς και τη συνδρομή του δήμου όπου απαιτείται ώστε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο!

Μέσα από το διάλογο, την ισχυρή βούληση της δημοτικής αρχής, την όρεξη και τη συνεργασία θα αντιμετωπίσουμε και αυτήν την πρόκληση επιτυχώς.»

Η Επιτροπή αποτελείται από τον Δήμαρχο ως Πρόεδρο τον κ. Ζαφείρη Αθανάσιο Δημοτικό Σύμβουλο (από πλειοψηφία), τον κ. Τζώρτζη Θεόδωρο Δημοτικό Σύμβουλο (από την πλειοψηφία), τον κ. Νόβα Δημήτριο Δημοτικό Σύμβουλο (από την μειοψηφία), τον κ. Αλεξανδρή Παναγιώτη εκπρόσωπο τουριστικής επιχείρησης, τον κ. Γκιβίση Γεώργιο εκπρόσωπο τουριστικής επιχείρησης, τον κ. Γκότση Χρήστο εκπρόσωπο τουριστικής επιχείρησης, τον κ. Δικέλα Κυριάκο εκπρόσωπο τουριστικής επιχείρησης, τον κ. Λαγώνικο Νικόλαο εκπρόσωπο τουριστικής επιχείρησης, την κ. Λέκα Ευαγγελία εκπρόσωπο τουριστικής επιχείρησης, τον κ. Τέσση Εμμανουήλ εκπρόσωπο τουριστικής επιχείρησης, τον κ. Μαμά Αθανάσιο εκπρόσωπο τουριστικής επιχείρησης, την κ. Μπινιάρη Μαρία εκπρόσωπο τουριστικής επιχείρησης, την κ. Νόβα Ιωάννα εκπρόσωπο τουριστικής επιχείρησης, τον κ. Μήτρο Χαρίλη εκπρόσωπο τουριστικής επιχείρησης.

Πηγή: stereanews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις