Αποστολή στον αδελφοποιημένο Δήμο του Grand Belfort

Η φετινή αποστολή του Δήμου Καρύστου στο Grand Belfort ήταν από τις πιο επιτυχημένες και ουσιαστικές.

Η συνεργασία μας με τον Δήμο του Grand Belfort αναβαθμίστηκε περαιτέρω και μεταξύ πολλών άλλων, μετά από πρόταση μου αποφασίστηκε τον Μάρτιο, αντιπροσωπία από το Μαρμάρι, τα Στύρα, τον Καφηρέα και την Κάρυστο, να βρίσκεται στο Βelfort της Γαλλίας στα πλαίσια μιας εβδομάδας «Τουριστικής προβολής του Δήμου Καρύστου» στο τουριστικό γραφείο του Δήμου του Grand Belfort, για να ενημερώσει και να προσκαλέσει τους κατοίκους του αδελφοποιημένου Δήμου ,να επισκεφθούν τον Δήμο μας. Η πρόταση επισφραγίστηκε στη συνάντησή μας με τον Δήμαρχο του Grand Belfort, Damien Meslot και την πρόεδρο τουρισμού Claude Joly. Η συνάντηση μας με το σύλλογο εργαζομένων του Δήμου και η ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών επιβεβαίωσε την πολύ καλή συνεργασία των δυο Δήμων και σε θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση γενικότερα.

Επίσης για πρώτη φορά τα προϊόντα του Νομού μας θα διατίθενται στην δημοτική αγορά του Belfort με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ευβοίας και τη στήριξη μας. Η παρουσία της Εύβοιας και του Δήμου Καρύστου στα Ελληνικά περίπτερα, στην τουριστική έκθεση της Mulhouse, ήταν άκρως επιτυχημένη και αποτελεσματική με αρκετούς συμμετέχοντες να ζητούν περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή μας.

Η εξωστρέφεια του τόπου μας αποτελεί για εμάς μονόδρομο. Με σχέδιο, συλλογική προσπάθεια και αυτοπεποίθηση είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την τόσο επιτυχημένη προβολή του Δήμου μας στο εξωτερικό. Ας αποτελέσει την πυξίδα για ακόμα πιο αποτελεσματικές ενέργειες προβολής.

Πηγή: dimoskarystou.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις