Νέα στοιχεία και μαρτυρίες για τον αγνοούμενο ταξιτζή

Από την οικογένεια του 45χρονου κατατέθηκε μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων από πρόθεση...

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» επανήλθε με νέα στοιχεία και μαρτυρίες το βράδυ της Παρασκευής (03-04-2020) για την υπόθεση με την περίεργη εξαφάνιση του 45χρονου ταξιτζή, Γιώργου Στεργίου από τα Λουτρά Αιδηψού που αγνοείται από το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουλίου 2019.

Από εκείνη την ημέρα που εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου έμενε μόνος του, δε βρίσκεται ούτε ένα ίχνος του.

Το «Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με πρόσωπα που φέρεται να είχαν έναν περίεργο ρόλο στην υπόθεση του 45χρόνου.

Το κινητό του τηλέφωνο έκλεισε εκεί στην Αιδηψό. Το ταξί του βρέθηκε παρκαρισμένο σε διαφορετικό σημείο από αυτό που συνήθιζε.

Αίσθηση προκάλεσε η συνομιλία ρεπόρτερ της εκπομπής με τον σύζυγο της πρώην γυναίκας του αγνοούμενου, που όπως πολλοί υποστήριζαν, είχαν κακές σχέσεις. Ο ίδιος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και φάνηκε πρόθυμος να βοηθήσει στην έρευνα.

«ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΟΤΑΝ ΧΑΘΗΚΕ…»

«Δε θυμάμαι πότε ακριβώς πήγα στο εξοχικό μου στην Αιδηψό, πάντως είχα πληροφορηθεί την εξαφάνιση. Δεν είχα καμία επαφή μαζί του. Δεν ισχύει αυτό που λένε πως τον είχα απειλήσει. Το τι συνέβη τη νύχτα πριν χαθεί με τα γραπτά μηνύματα, μου το μετέφερε η σύζυγος, με την οποία δεν είμαστε πια μαζί. Δε θα μπω στη διαδικασία του τι λέει ο καθένας για εμένα. Δε σας κρύβω ότι έχω στενοχωρηθεί με την όλη ιστορία. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, είμαι πρόθυμος να σας βοηθήσω», είπε χαρακτηριστικά.

«ΓΥΝΑΙΚΑ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΦΗΣΕ ΙΧΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ…»

Στο σπίτι του υπήρχαν γυναικεία ίχνη, όπως παρατήρησε φίλος του που γνώριζε καλά το χώρο. «Έχει μπει γυναίκα στο σπίτι του Γιώργου. Το καταλάβαμε από τα βίντεο που είδαμε στην εκπομπή σας. Δεν ήταν η εικόνα που ξέραμε στο χώρο του», λέει ο φίλος του. «Ο Γιώργος είχε παρτίδες με μια κοπέλα που εργαζόταν σε ένα καφέ στη Χαλκίδα. Απ’ ότι μου είχε πει, κάτι έγινε με δυο μπράβους και τον έδιωξαν από εκεί. Δεν ξέρω αν είχε σχέση μαζί της, αλλά αυτό άφηνε να εννοηθεί», κατέληξε.

«ΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ…»

Το «Τούνελ» βρήκε τη γυναίκα που είπαν ότι διατηρούσε σχέση με τον Γιώργο Στεργίου. «Δούλευα σε καφέ και ερχόταν ο άνθρωπος για δουλειές του στη Χαλκίδα και έπαιρνε από εμάς καφέ. Δεν έχουμε βγει έξω, δεν κάναμε παρέα. Δεν ξέρω ποιος και γιατί τα λέει αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δε θέλω να βρω και τον μπελά μου, εγώ είμαι σε σχέση. Είναι βλακείες αυτά που ακούω, μη με ξαναενοχλήσετε και μη με ανακατεύετε. Δεν έχω καμία σχέση με το παιδί», κατέληξε εκνευρισμένη.

Από την οικογένεια του οδηγού ταξί, κατατέθηκε μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων από πρόθεση και έχουν ήδη ληφθεί καταθέσεις μετά από εντολή του Εισαγγελέα Χαλκίδας.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: eviazoom.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις