Δήμαρχος Ερέτριας για ανεμογεννήτριες: «Η δράση μας θα είναι συλλογική και δυναμική»

Με δελτίο τύπου, ο Δήμαρχος Ερέτριας, Γιάννης Δημητρόπουλος, προέβη σε ενημέρωση των δημοτών του για τα σχέδια εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Δήμο.

«Ως δημοτική αρχή είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους δημότες μας. Για το χρονικό των ενεργειών και των αδειοδοτήσεων. Σχετικά με την επικείμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην θέση Ζυγός – Όλυμπος που χρονολογείται από το 2014.

Από τη στιγμή που ήρθε το θέμα στην επιφάνειά διαβουλευόμαστε με τους συλλόγους και τους άλλους αρμόδιους φορείς μελετά με την απαραίτητη νομοθεσία και διερευνούμε την υπόθεση προκειμένου να διαπιστώσουμε εάν υπάρχει δυνατότητα προσφυγής κατά των αποφάσεων εγκατάστασης των ανεμογεννητριών.

Είναι αυτονόητο που σε περίπτωση που οποιασδήποτε καταστρατήγησης συνταγματικών και άλλων δικαιωμάτων μας, η δράση μας θα είναι συλλογική και δυναμική.

Όπως σε όλα τα κρίσιμα θέματα (προσφυγικό κορονοϊός λαϊκή αγορά κλπ) ενεργήσαμε ψύχραιμα αθόρυβα και μεθοδικά έτσι και τώρα το ζήτημα των ανεμογεννητριών θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο τα πρέπει και όπως πρέπει στην ώρα του ώστε να ενημερωθούν οι δημότες μας», δήλωσε σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Ερέτριας.

Πηγή: stereanews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις