Ανοικτή επιστολή του δημάρχου Ερέτριας προς τους δημότες

Ο δήμαρχος Ερέτριας, Ιωάννης Δημητρόπουλος, κάνει έκκληση στους δημότες να παραμείνουν στο σπίτι του προκειμένου να προστατευθούν. Αναφέρεται επίσης στις Άγιες ημέρες του Πάσχα και για τον περιορισμό μετάδοσης του ιού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δημητρόπουλου:

«Αγαπητοί μου Συμπολίτες,

Εν όψει του διαφαινόμενου άμεσου κινδύνου από τη ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού, ενός αόρατου εχθρού, τον οποίο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και όλη η επιστημονική κοινότητα προσπαθεί να αντιμετωπίσει, απευθύνομαι με ανοικτή επιστολή προς εσάς για να σας ζητήσω να υπακούσουμε και να εφαρμόσουμε πιστά τις οδηγίες και τα μέτρα της Πολιτείας.

Είναι προφανές ότι η πιστή εφαρμογή των μέτρων είναι στάση ευθύνης όχι μόνο προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά στον άνθρωπο.

Ο μήνας που διανύουμε φαίνεται να είναι η κρισιμότερη περίοδος, ώστε να

διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό την υγεία και να επιστρέψουμε όλοι στην

καθημερινότητά μας.

Η Δημοτική Αρχή, το προσωπικό του Δήμου, όλοι εμείς θα είμαστε καθημερινά σε

ανοικτή επικοινωνία μαζί σας, ιδιαίτερα με τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, για να σας προσφέρουμε κάθε είδους βοήθεια υλική ή ηθική. Εντός των ημερών θα είναι διαθέσιμη και τηλεφωνική γραμμή για ψυχολογική υποστήριξη.

Είναι δύσκολο να στερηθούμε αγαπημένα μας πρόσωπα, εν όψει των Αγίων Ημερών

του Πάσχα, αλλά πρέπει να αντιληφθούμε ότι το μοναδικό όπλο στην παρούσα φάση είναι να μείνουμε στο σπίτι ώστε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του επικίνδυνου ιού.

Σας εύχομαι υγεία, δύναμη και κάθε ατομική και οικογενειακή ευτυχία.»

Πηγή: eviaportal.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις