Χαμός σε πανηγύρι στην Εύβοια – Συγκεντρώθηκαν πάνω από 2.000 άτομα

Μπορεί οι ειδικοί και οι επιστήμονες να κρούουν καμπανάκι κινδύνου για τα φαινόμενα συνωστισμού στα πανηγύρια και η κυβέρνηση να έχει προειδοποιήσει ότι αν δεν τηρηθούν τα μέτρα θα εξεταστεί ακόμη και η αναστολή τους, όμως, φαίνεται ότι αυτό δεν εμπόδισε τους κατοίκους στην Εύβοια να στήσουν πανηγύρι.

Κάτι τέτοιο συνέβη και το βράδυ του Σαββάτου σε πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε από την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα των Καθενών Ευβοίας με καλεσμένους γνωστούς λαϊκούς καλλιτέχνες. Ο χώρος του γηπέδου των Καθενών γέμισε ασφυκτικά από κόσμο ξεπερνώντας τα 2.000 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ νότια της Κρήτης

Οι διοργανωτές, της εκδήλωσης όπως τόνισαν στο eviathema.gr εξασφάλισαν όλες τις απαραίτητες άδειες για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ενώ στον χώρο υπήρχε και δικηγόρος εκ μέρους της ομάδας των Καθενών για παν ενδεχόμενο.

Στο σημείο λίγο πριν αρχίσει το γλέντι κατέφτασε μεικτό κλιμάκιο της αστυνομίας για τους ελέγχους.

Στις φωτογραφίες ναι μεν φαίνεται να έχουν τηρηθεί οι αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια, όμως, η χαλαρή διάθεση και η μουσική παρασύρουν τους παρευρισκόμενους, αφού κατά τον χορό, όπως γίνεται εμφανές, οι αποστάσεις πολλές φορές δεν τηρούνται.

Πηγή: eviathema.gr