Συνεδριάζει την Τρίτη ο δήμος Δελφών

Μια σειρά από ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα ζητήματα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Δελφών, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης στο δημαρχείο Άμφισσας.

Θα υπάρξει ενημέρωση για τη λειτουργία του ΧΥΤΥ και τη χωριστή διαλογή των βιοαποβλήτων (ΚΑΦΕ ΚΑΔΟΣ), γνωμοδότηση για την Τιμολογιακή Πολιτική και το Τεχνικό Πρόγραμμα του ΦοΔΣΑ, το αθλητικό κέντρο στη Δ.Ε. Παρνασσού, η υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εκπόνησης Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (Τ.Π.Σ.)» του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, το Parking των Δελφών, καθώς και τα έργα που μεταφέρονται από το “Φιλόδημο” στο Τρίτσης.

Η λίστα των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης αναλυτικά:
  1. Ενημέρωση για τη λειτουργία του ΧΥΤΥ και τη χωριστή διαλογή των βιοαποβλήτων (ΚΑΦΕ ΚΑΔΟΣ).
  2. Γνωμοδότηση για την Τιμολογιακή Πολιτική και Τεχνικό Πρόγραμμα του ΦοΔΣΑ σύμφωνα με το άρθρο 242 παρ. 1 του Ν.4555/2018. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
  3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού, οικ. έτους 2020. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοϊβαρης, Δ/ντής Οικ/κών Υπηρεσιών).
  4. Αποδοχή των όρων ένταξης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» της πράξης «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 850.000,00 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Δελφών (Ν. Φωκίδας). (Εισάγεται από την Εκτελεστική Επιτροπή, εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
  5. Μεταφορά έργων από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». (Εισάγεται από την Εκτελεστική Επιτροπή, εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
  6. Τροποποίηση (4η) Τεχνικού Προγράμματος με ταυτόχρονη αναμόρφωση προϋπολογισμού. (Εισάγεται από την Εκτελεστική Επιτροπή, εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
  7. Έγκριση υποβολής αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εκπόνησης Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (Τ.Π.Σ.)» του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας). (Εισηγητής: κ. Χρήστος Τσαμαντάνης, Ειδ. Σύμβουλος).
  8. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: ‘ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ’, A.M. 13/2017 του Δήμου Δελφών. (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς, αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).
  9. Σύσταση επιτροπών παραλαβής έργων. (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς, αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).

10. ‘Εγκριση πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΙΕΚ. (Εισηγητής: κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου, προϊστάμενος Δ/νσης Διοικ/κών Υπηρεσιών).

11. Ονομασία οδού. (Εισηγητής: κ. Νικόλαος Λουπάκος, Αντιδήμαρχος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ

Πηγή: fokidanews.gr