Άγριο έγκλημα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας

Φιλιατρά

Μια γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη πριν από λίγη ώρα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, προκαλώντας συναγερμό στις τοπικές αρχές.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ 

Πρόκειται για μια 50χρονη Ελληνίδα χημικό η οποία μαζί με την αδελφή της και την οικογένεια τους, διαθέτουν μεγάλο αριθμό καλλιεργήσιμων στρεμμάτων.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνεβη νωρίς σήμερα το απόγευμα, και αποκαλύφθηκε από την ίδια την αδελφή του θύματος. Έφυγε από τις καλλιέργειες για να επιστρέψει με το φορτηγάκι τους εργάτες, μετά την λήξη του ωραρίου. Μόλις γύρισε στον χώρο όπου βρισκόταν η αδελφή της, την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, με κομμένο τον λαιμό. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία ξεκίνησε άμεσα τις έρευνες και τις προσαγωγές υπόπτων.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της οικογένειας της άτυχης γυναίκας αλλά και των αστυνομικών, είναι ότι δράστης ή δράστες είναι εργάτες ή πρώην εργαζόμενοι στις καλλιέργειες της οικογένειας. Και εκεί, έχουν στρέψει εκ πρώτης όψεως τις έρευνες τους οι αστυνομικοί.

Τα Φιλιατρά μάλιστα διέθεταν μέχρι προσφάτως αστυνομικό τμήμα το οποίο καταργήθηκε και η περιοχή πλέον ανήκει στο Α.Τ. Κυπαρισσίας. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την έλλειψη αστυνόμευση στην περιοχή και υποστηρίζουν ότι τα περιστατικά ανομίας έχουν αυξηθεί κατακλορυφα με το κλείσιμο του τμήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με εκτιμήσεις, στην ευρύτερη περιοχή των Φιλιατρών εργάζονται περίπου 5.000 εργάτες σε καλλιέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη και ο δήμαρχος Τριφυλίας για τα σκουπίδια στο Αλιμάκι