Σκότωσε 38χρονο επειδή του έκοψαν το τηλέφωνο που είχε απλήρωτο

Σοκ στην Κυπαρισσία από το έγκλημα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 38χρονος επιχειρηματίας στην Καλαμάτα όταν πυροβολήθηκε στην κοιλιά από έναν πελάτη που μπήκε στο κατάστημα του και επειδή του έκοψαν την σύνδεση τηλεφώνου, το οποίο φαίνεται πως είχε απλήρωτο.

Του Γιώργου Σόμπολου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ο οποίος είναι μεγάλης ηλικίας, εαν και αρχικά υπήρξε η πληροφορία στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν επειδή δεν φόρεσε την μάσκα του, διαπίστωσαν από το κύκλωμα καταγραφής που διαθέτει το κατάστημα, πως αφορμή στάθηκε ένας τσακωμός για το κομμένο τηλέφωνο. Ο δράστης υποστήριζε ότι είχε πληρώσει, αλλά ο 38χρονος Κώστας Καρυτινός του εξηγούσε πως κάτι τέτοιο δεν φαινόταν στο σύστημα.

Όλα έγιναν μέσα στο κατάστημα με είδη τεχνολογίας "Γερμανός" στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας. Κουβέντα στην κουβέντα, ο 38χρονος, έφυγε θυμωμένος από το κατάστημα, πήγε στο αυτοκίνητο του και πήρε το παλιό περίστροφό του.

Επέστρεψε και χωρίς πολλές κουβέντες πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα στην κοιλιά και εξαφανίστηκε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ από έντρομος πολίτες που ήταν παρόντες στο περιστατικό και ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή αφού το τραύμα του ήταν ιδιαίτερα βαρύ.

Ο δράστης, εαν και αρχικά διέφυγε από το κατάστημα λίγη ώρα αργότερα πήγε στο τμήμα και παραδόθηκε. Όπως ανέφερε, εμφανώς σοκαρισμένος, ανέφερε στους αστυνομικούς όλα έγιναν από το κομμένο τηλέφωνο. Θόλωσε και τον πυροβόλησε, πλην όμως, όπως είπε, δεν ήταν να σκοτώσει τον άτυχο επιχειρηματία.

Ο άτυχος Κωνσταντίνος πρόσφατα, είχε γίνει πατέρας και ήταν ένα χαμογελαστό παιδί και άριστος επαγγελματίας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις