Ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα για τον Παναγιώτη Μπαχράμη

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα για τον Παναγιώτη Μπαχράμη

Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από τον πολύ πρόωρο και άδικο χαμό, σε θαλάσσιο δυστύχημα στην Κυπαρισσία, του αγαπημένου ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας Παναγιώτη Μπαχράμη, δύο μέρες πριν την ονομαστική του εορτή και κανείς απ’ όσους τον γνώρισαν δεν το ξεχνά… Με αφορμή τη θλιβερή αυτή επέτειο η ΠΑΕ Καλαμάτας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Παναγιώτης Μπαχράμης αγωνίστηκε επτά χρόνια με τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας, την τίμησε και με το παραπάνω αφού ήταν αρχηγός με όλη την σημασία της λέξης. Την αγάπησε και αγαπήθηκε από τον φίλαθλο κόσμο της όσο ελάχιστοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τα μελανόλευκα στην μακρόχρονη ιστορία της.

Ο Μπαχράμης «έφυγε» από τη ζωή σαν σήμερα, 13 Αυγούστου, πριν από 10 χρόνια. Αρκεί μία κακιά στιγμή, ένα λάθος και η χαρά γίνεται δράμα. Ο ίδιος έκανε το αγαπημένο του ψαροτούφεκο, στην Κυπαρισσία. Ένα ταχύπλοο δεν τον πρόσεξε και τον χτύπησε.

Οι εικόνες δεν σβήνουν, η μορφή δεν ξεθωριάζει, μα υπάρχει και η πραγματικότητα που δυστυχώς παραμένει αδυσώπητη. Πεθαίνουν όμως μόνο όσοι ξεχνιούνται. Ο Παναγιώτης ζει στις καρδιές όλων των φιλάθλων.

Ούτε στη Λάρισα ξεχνούν τον Παναγιώτη…

Ο Παναγιώτης Μπαχράμης άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του και στη Λάρισα, αγωνιζόμενος στη μεγάλη ΑΕΛ, με την ΠΑΕ να τιμά τη μνήμη του, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της «Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια. Ένα δάκρυ και μία μεγάλη επουράνια αγκαλιά για τον Παναγιώτη Μπαχράμη, είναι τα ελάχιστα που μπορούμε να καταθέσουμε σήμερα.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα η μορφή του ξαναγυρίζει δίπλα μας. Δεν ξεχνιέται ο Παναγιώτης, καθώς τούτη η ομάδα και ο υπέροχος κόσμος της, τον έκλεισαν για πάντα στην καρδιά τους».

Ερασιτέχνης ΑΕΛ: Και 100 χρόνια να περάσουν θα μνημονεύεται

Ιδιαίτερα θερμή και συγκινητική και η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη της ΑΕΛ: Ο Παναγιώτης Μπαχράμης ήταν ένας ποδοσφαιριστής που συνέδεσε το όνομά του με την επάνοδο και την εδραίωση της ΑΕΛ στην Α’ Εθνική στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου του 2007 και την επανεμφάνισή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Περισσότερο όμως από αυτό το επίτευγμα, συνδέθηκε με τις καρδιές των Λαρισαίων φιλάθλων. Αγάπησε τη Λάρισα και αγαπήθηκε πολύ από όλους μας. Όχι μόνο για την ποδοσφαιρική του αξία και την προσφορά του στην ομάδα, αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα του, τη νοοτροπία του και το ήθος του. Ανήκει στο κλειστό κλαμπ των αγαπημένων της εξέδρας, από τις ενέργειες του στο χορτάρι, από το τέρμα που κάθισε στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, από τον πανηγυρισμό του και από την παρουσία του στην πόλη.

Ανήκει όμως και στο κλαμπ αυτών που χάθηκαν νωρίς, ξαφνικά και άδικα από κοντά μας. Σαν σήμερα με τραγικό τρόπο.

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από εκείνη την ημέρα που η θλιβερή είδηση του χαμού του πάγωσε όλους τους Λαρισαίους. Όμως ακόμα και 100 χρόνια να περάσουν το όνομα του Παναγιώτη θα μνημονεύεται. Δεν θα τον ξεχάσει ποτέ η ΑΕΛ και ο κόσμος της, θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί για τα τεστ …κορωνοϊού

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας υποβλήθηκαν στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις και επιπρόσθετα σε τεστ κορωνοϊού, με την διοίκηση της ΠΑΕ να ευχαριστεί το Διαγνωστικό κέντρο/Μικροβιολογικό εργαστήριο ΠΦ Φαληρέας:

Ολοκληρώθηκαν οι αιματολογικές εξετάσεις καθώς και το Τεστ Ανίχνευσης Κορονοϊού COVID-19 με επιτυχία, στο Διαγνωστικό κέντρο / Μικροβιολογικό εργαστήριο ΠΦ Φαληρέας, που στεγάζεται σε ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα κτίρια στο κέντρο της πόλης, στην συμβολή των οδών Χρυσάνθου Παγώνη 9 & Μητροπέτροβα.

To Διαγνωστικό κέντρο / Μικροβιολογικό εργαστήριο ΠΦ Φαληρέας είναι δίπλα στην ομάδα όλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, αναγνωρίζουμε τη συμπαράσταση στην ομάδα μας και υποσχόμαστε την αμέριστη στήριξή μας. Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το επαναληπτικό Τεστ Ανίχνευσης του Κορονοϊού όπως ορίζει το Πρωτόκολλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις