Θερμομέτρηση θαμώνων στα κλαμπ στην Καλαμάτα

Μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό λαμβάνουν τα κέντρα διασκέδασης στην Καλαμάτα, φροντίζοντας όχι μόνο για την τήρηση των αποστάσεων αλλά ακόμη και για τη θερμομέτρηση των θαμώνων.

Την αρχή έκαναν οι ιδιοκτήτες γνωστό κλαμπ της πόλης, σε συνεργασία με την εταιρεία σεκιούριτι που έχει αναλάβει την φύλαξη του χώρου, εφοδιάζοντας το προσωπικό στην είσοδο με πιστόλια – θερμόμετρα.

Κάθε βράδυ όλοι οι πελάτες πριν εισέλθουν στο κλαμπ θερμομετρούνται. Όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ανεβασμένη θερμοκρασία, του απαγορεύεται η είσοδος, κάτι που έχει συμβεί τρεις φορές μέχρι σήμερα.

Επιπλέον, στους εσωτερικούς χώρους οι άνδρες της ασφάλειας έχουν λάβει εντολή να επεμβαίνουν στα σημεία που παρατηρείται συνωστισμός και με συστάσεις να ζητούν από τον κόσμο να επιστρέψει στις θέσεις τους.

Το προσωπικό στο μπαρ καθώς και οι σερβιτόροι είναι υποχρεωμένοι να φοράνε μάσκες όπως ορίζει το πρωτόκολλο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης την εποχή του κορονοϊού, ενώ αντισηπτικά υπάρχουν σε όλα τα τραπέζια.

Αυτή η εικόνα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σκηνικό χαλάρωσης των μέτρων που παρατηρείται στα περισσότερα κέντρα διασκέδασης στην πρωτεύουσα και στην επαρχία και δη στα μπιτς μπαρ.

Πηγή: messinialive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύο κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα