Την Σπάρτη θα επισκεφτεί αύριο ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Την Σπάρτη θα επισκεφτεί αύριο ο Υπουργός ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης. Θα συμμετάσχει σε συνάντηση εργασίας για το πρόγραμμα ΚΕΠ PLUS που θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Σπάρτης.

-Η επιθεώρηση και συντήρηση γεφυρών στην περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που έγινε υπό τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος και στελεχών του τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και Περιφέρειας Πελοποννήσου.

-Οι προοπτικές συνεργασίας ιδιαίτερα στα θέματα του τουρισμού αλλά και των επενδύσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου συζήτησαν ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν Ανάρ Χουσεϊνοφ στη χθεσινή τους συνάντηση.

-Από 21 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα Παύλεια 2020 . Εκδηλώσεις αφιερωμένες στον Ιδρυτή της Εκκλησίας της Κορίνθου Απόστολο Παύλο χθες πραγματοποιήθηκε ευρεία ενημερωτική σύσκεψη στην Κόρινθο.

-Το δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης πήρε ο 45χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 13χρονης στη Λαμία αλλά και για κατάχρηση σε ασέλγεια.

-Παμπελοποννησιακή κινητοποίηση αγροτών την 1η Ιουλίου στον ΕΛΓΑ της Τρίπολης.

-Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιο Αθανασόπουλο επισκέφτηκε χθες τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα των Αγροτών στο Δήμο του.

Πηγή: ert.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις