Μεθυσμένη οδηγός προκάλεσε δυο τροχαία με εγκατάλειψη - Μέσα στο ΙΧ η ανήλικη κόρη της!

Σαν μανιακή οδηγούσε μια 50χρονη γυναίκα τα ξημερώματα της Τρίτης στο Λουτράκι, έχοντας πιάσει το τιμόνι «τύφλα» στο μεθύσι, και με συνοδηγό την ανήλικη κόρη της!

Αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσει διαδοχικά δυο ατυχήματα. Μάλιστα, εγκατέλειψε και τις δυο φορές αβοήθητα τα θύματά της στην άσφαλτο και επιχείρησε να εξαφανιστεί.

Ειδικότερα, η γυναίκα παρά το γεγονός ότι δεν ήταν σε κατάσταση να οδηγήσει, κινήθηκε προς την Περαχώρα. Όταν παρέσυρε το δίκυκλο ενός διανομέα φαγητού, συνέχισε την πορεία της χωρίς να του δώσει σημασία. Για καλή του τύχη, ο διανομέας δεν τραυματίστηκε και βάλθηκε να ακολουθεί την ασυνείδητη οδηγό.

Όμως, την είδε έκπληκτος να παρασύρει μία 70χρονη που διέσχιζε το δρόμο!

Οι λεπτομέρειες του δεύτερου τροχαίου σοκάρουν. Ο διανομέας και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η άτυχη 70χρονη βρισκόταν σε μια καφετέρια στο ύψος των Καταρρακτών του Λουτρακίου και θέλησε να διασχίσει το δρόμο για να πάει στο όχημά της. Εκείνη τη στιγμή το Ι.Χ., που κατευθυνόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την Περαχώρα, έπεσε πάνω της εκσφενδονίζοντάς τη στον αέρα! Είναι χαρακτηριστικό ότι το θύμα τινάχτηκε ψηλά και έπεσε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου της 50χρονης.

Η 50χρονη οδηγός που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτοικος Λουτρακίου, δε σταμάτησε για να βοηθήσει την 70χρονη ή να καλέσει το ΕΚΑΒ, αλλά πάτησε γκάζι και έφυγε! Ωστόσο, το αυτοκίνητό της την «πρόδωσε», αφού ακινητοποιήθηκε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, στον περιφερειακό, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Φανουρίου, λόγω των ζημιών που υπέστη από τα δυο ατυχήματα.

Image removed.

Ο διανομέας, που εξακολουθούσε να ακολουθεί τη μεθυσμένη οδηγό, ειδοποίησε την Αστυνομία και περίμενε έως ότου φτάσουν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου.

Η 70χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η 50χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με βαριές κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη κατ' επανάληψη και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Image removed.

Περισσότερα σε Ειδήσεις