Απείλησε με σπαθί τον αντιδήμαρχο του Λουτρακίου

Επίθεση με σπαθί κατά την διάρκεια εργασιών δέχθηκε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Παντελέου.

Του Γιώργου Σόμπολου

Δράστης φέρεται να είναι ένας νεαρός κάτοικος του Λουτρακίου, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, "νιώθει απογοήτευση" από τα έργα που πραγματοποιεί ο δήμος. Ο νεαρός, φαίνεται ότι είχε ενημερώσει τον αντιδήμαρχο πως θα "πάει να του σκάψει τον λάκκο" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε ανάρτηση-απάντηση, στις φωτογραφίες που ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Παντελέου.

Ο αντιδήμαρχος βρισκόταν μαζί με συνέργεια του Δήμου σε εργασίες διαμόρφωσης σε πάρκο και σε εργασίες κατασκευής στο χώρο του ανοικτού θεάτρου 810 στο Λουτράκι. Οι φωτογραφίες από τις εργασίες που ανέβασε στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι ήταν αυτές που εξόργισαν τον νεαρό, ο οποίος αφού απάντησε στο διαδίκτυο, πήγε και στο σημείο των εργασιών.

Εκεί, προσπάθησε να επιτεθεί στον αντιδήμαρχο, πλην όμως ψυχραιμότεροι κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν. Λίγο αργότερα όμως, έβγαλε ένα σπαθί που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του και άρχισε να απειλεί τον κ. Παντελέου. Αμέσως περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία και λίγο αργότερα ο άνδρας συνελήφθη.

έργα στον δήμο λουτρακίου

Σύμφωνα με την καταγγελία του αντιδήμαρχο στην αστυνομία, ο δράστης, ανάμεσα στα άλλα απείλησε την ζωή του ίδιου και της οικογένειας του: "Τα έχεις κάνει μπάχαλο, κάνεις ό,τι θέλεις στον δήμο. Ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρω και σένα και τα παιδιά σου", απείλησε, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, ο νεαρός άνδρας. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Κορίνθου, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί η ψυχιατρική του εξέταση.

Περισσότερα σε Ειδήσεις