Τραγωδία στο Λουτράκι: Τέσσερις νεκροί σε σπήλαιο

Συναγερμός σήμανε στις 2 τα ξημερώματα στο Λουτράκι, καθώς μια γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία για τέσσερα άτομα που βρέθηκαν νεκρά σε σπηλιά στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της kedenews.gr, τέσσερις άνδρες, δύο νεαρής ηλικίας και δύο μεσήλικες, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε σπηλιά, όπου είχαν πάει για να αναζητήσουν αρχαία.

Πρόκειται για σπηλιά σχετικά μεγάλου βάθους, σε βουνό του Λουτρακίου. Δίπλα τους βρέθηκαν μηχανήματα εκσκαφής νερά, κινητά τηλέφωνα, γεννήτριες και άλλα αντικείμενα, τα οποία αυτή την ώρα ερευνούν οι αστυνομικοί. Τα αίτια θανάτου, ακόμη δεν είναι σαφή και είναι θέμα διερεύνησης από τον ιατροδικαστή που θα πραγματοποιήσει τις νεκροτομές.

Ωστόσο, μια πρώτη ένδειξη είναι ο ασφυκτικός θάνατος.

Η περιοχή στην οποία βρίσκεται η σπηλιά που από χρυσωρυχείο μετατράπηκε σε τάφο για τους τέσσερις άνδρες, είναι γνωστή στις αρχές για τον πλούτο που κρύβει. Ωστόσο, είναι πραγματικά πρωτοφανές το περιστατικό, λένε οι αστυνομικοί και στα χρονικά δεν έχει καταγραφεί αντίστοιχη υπόθεση με τόσους θανάτους.

Η αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας ερευνά την υπόθεση, ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς.

Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό το φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των 4 πτωμάτων.

Οι ηλικίες των 4 θυμάτων είναι από τα 35 έως 70 έτη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις κατοίκους Λουτρακίου και έναν κάτοικο Ισθμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη ξενώνα ηλικιωμένων, το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι, ηλικίας 49 ετών κάτοικο Λουτρακίου, έναν συνταξιούχο ηλικίας 70 ετών κάτοικο Λουτρακίου, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση κοντά στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, έναν 35χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στο Λουτράκι, κάτοικο Λουτρακίου και έναν υπάλληλο συνεργείου αυτοκινήτων ηλικίας 38 ετών, κάτοικο Ισθμίας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις