Κόρινθος: Στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για εγκατάλειψη 15χρονου

Κόρινθος: Στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για εγκατάλειψη 15χρονου. Σε λίγη ώρα αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο στον 15χρονο Παντελή οι συγγενείς και οι φίλοι του, μια μόλις ημέρα μετά τον τραγικό θάνατο του στο 1ο χλμ Ξυλοκέριζας-Εξαμιλίων στην Κόρινθο.

Ο μαθητής του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου είχε βγει για τον συνηθισμένο περίπατο με την μητέρα του, Εύη. Μετά από μια στροφή, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Αλβανός υπήκοος,τον παρέσυρε, του διαμέλυσε το ένα πόδι και τον εκσφενδονίζει σε απόσταση. Ο ανήλικος μαθητής πέθανε ακαριαία, η μητέρα του υπέστη σοκ, αφού έχασε το ίδιο της το παιδί μέσα από τα χέρια της και ο οδηγός του οχήματος εξαφανίστηκε, χωρίς να σταματήσει καν να δει τι είχε συμβεί.

 

Η οικογένεια του 15χρονου Παντελή βυθίστηκε το πένθος. Οι γονείς του, ειδικά η μητέρα του που αντιμετωπίζει και σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και τα τρία αδέλφια του, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο δικός τους Παντελής, δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ο κατηγορούμενος, εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις στο σπίτι του να κοιμάται. Με την βοήθεια της γυναίκας του, έκρυψαν το αυτοκίνητο και ο ίδιος σαν να μην συμβαίνει τίποτε, έπεσε να κοιμηθεί.

korintos-ston-eisaggelea-o-katigoroymenos-gia-egataleipsi-15hronoy2-kedenewsgr.jpg

Στον Εισαγγελέα

Σήμερα και ενώ ήταν πολλά έτοιμα για να μεταφερθεί στον εισαγγελέα, ο ίδιος ζήτησε να τον εξετάσει ιατροδικαστής. Όντως οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στον ιατροδικαστή Νίκο Κωτακίδη, στο γραφείο του στο νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, δεν διαπιστώθηκε τίποτε το περίεργο που υποστήριζε ο κατηγορούμενος ο οποίος στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην εισαγγελία Κορίνθου, κατηγορούμενος για σωρεία παραβάσεων του ΚΟΚ και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Είναι άξιο αναφοράς πως ο κατηγορούμενος, μέχρι και να πάει στον ιατροδικαστή, υποστήριζεοτιδεν προξένησε αυτός το τροχαίο, αλλά ήταν σπίτι του και κοιμόταν. Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, έδειξε πως είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

korintos-ston-eisaggelea-o-katigoroymenos-gia-egataleipsi-15hronoy2-kedenewsgr.jpg

Δεκάδες φίλοι του Παντελή έκαν αναρτήσεις στα προσωπικά τους ιστολόγια, για τον άδικο χαμό του 15χρονου.

Ωστόσο, ξεχωρίζει η ανάρτηση των δασκάλων του, από το 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου.

Γιώργος Σόμπολος

Περισσότερα σε Ειδήσεις