Η Δημοτική Αρχή θα στέκεται πάντα δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Σε καιρούς που δοκιμάζεται η ανθρωπιά μας, η προσωπική ευθύνη του καθενός μας αποκτά άλλες διαστάσεις, δήλωσε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Γιώργος Καμπύλης.

Έτσι, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους, πολίτες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, όλων των ηλικιών, προσέφεραν την αγάπη τους, προσέφεραν ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, με αποτέλεσμα ο στόχος να γίνει γιορτή!

Αποτέλεσμα αυτής της μοναδικής «Γιορτής Αγάπης» και της πρωτοφανούς ανιδιοτελούς προσφοράς του κόσμου ήταν η συγκέντρωση πολλών και διαφόρων προϊόντων όπως: ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, είδη προσωπική υγιεινής, μπισκότα, σοκολάτες, γλυκά, λάδι, μαρμελάδες, διάφορα χαρτικά και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας, είναι ορισμένα από τα προϊόντα που δόθηκαν σε 55 συνολικά οικογένειες, που τα είχαν ανάγκη, ώστε να περάσουν πιο όμορφα τις άγιες αυτές ημέρες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες του Πήγασου, του Αιόλου και τη σχολή χορού Ευ Ζην για την αξιέπαινη και αξιόλογη πρωτοβουλία τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και στις δασκάλες χορού που συντόνισαν και προετοίμασαν τους μικρούς αθλητές, αθλήτριες και χορεύτριες. Επίσης, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ανδρέα και το τμήμα των cheerleaders για την ξεχωριστή παρουσία τους στη γιορτή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, στους συλλόγους, στα εργαστήρια και στις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αγάπης.

Και τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά μπράβο σε εργαζόμενους και εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε τα προϊόντα να φτάσουν εγκαίρως στις οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Δημοτική Αρχή έχει προτεραιότητα την κοινωνική μέριμνα και θα στέκεται πάντα δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Εύχομαι από καρδιάς η νέα χρονιά να φέρει σε όλον τον κόσμο ξένοιαστες και γεμάτες χαρά, μέρες αγάπης.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Γιώργος Καμπύλης

Πηγή: pna.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις