Η επένδυση της φαρμακοβιομηχανίας Demo

Θετική εξέλιξη έχει η υπόθεση της επένδυσης της φαρμακοβιομηχανίας Demo στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης, στην οποία η εν λόγω εταιρεία -δημιουργία του Αρκά Σταύρου Δέμου- έχει ήδη αγοράσει την απαραίτητη έκταση.

 

 

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας -στο περιθώριο της κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε χθες Τρίτη στην Τρίπολη, με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεράσιμο Θωμά-, πρόσφατα δέχθηκε στο γραφείο του τον αντιπρόεδρο της εν λόγω εταιρείας Δημήτρη Δέμο, ο οποίος τον ενημέρωσε για την αγορά των πρώτων εκτάσεων στη ΒΙΠΕ Τρίπολης καθώς και για την πρόθεση της εταιρείας να προχωρήσει στην αγορά και άλλων:

“Μόλις ολοκληρωθεί η επένδυση θα ανοίξουν 800 θέσεις εργασίας άμεσα και έμμεσα. Αυτό είναι ένα καλό επενδυτικό νέο. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που γίνεται για την Τρίπολη, γιατί εγώ θυμάμαι την ΒΙΠΕ Τρίπολης πολύ πιο ζωντανή, με μεγάλες μονάδες. Εχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση μετά την κρίση και τα δεινά τα οποία περάσαμε”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Ας σημειωθεί ότι η φαρμακοβιομηχανία Demo βραβεύθηκε πρόσφατα, στο πλαίσιο της έκθεσης “Πελοπόννησος EXPO” που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Τρίπολη και ήταν τότε που έγινε η πρώτη ανακοίνωση -από την κόρη του ιδρυτή, Ιωάννα Δέμου- για την πρόθεση να προχωρήσει η εν λόγω επιχείρηση σε επένδυση στην Αρκαδία.

Περισσότερα σε Ειδήσεις