Σύσκεψη για το καλοκαιρινό τριήμερο μοτοσυκλέτας

Σύσκεψη για το καλοκαιρινό τριήμερο μοτοσυκλέτας πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Γορτυνίας.

Σύσκεψη αρμοδίων παραγόντων, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της κοινότητας Βυτίνας με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Χρήστου Λαμπρόπουλου, του δημάρχου Γορτυνίας κ. Κούλη Ευστάθιου , του Αντιδημάρχου Γορτυνίας κ. Αθανάσιου Τρυφωνόπουλου, του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Γ κ. Πάϊκου Αναγνωστόπουλου, του προέδρου της κοινότητας Βυτίνας κ. Φώτη Κατσούλια και του προέδρου του συλλόγου επαγγελματιών Βυτίνας κ. Μαρίνου Τσατσουλή. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να συζητήσουν μαζί με τους εκπροσώπους λεσχών μοτοσυκλετών την διοργάνωση τριμερής εκδήλωσης το 2ο 15νθήμερο του Ιουλίου με συμμετοχή πάνω από 1000 μοτοσυκλετιστών.

Η εκδήλωση λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα έχει μεγάλη οικονομική ωφελιμότητα στη Βυτίνα και στα όμορα χωριά, αλλά και θα προβάλλει τη Γορτυνία ως τουριστικό προορισμό.

Στον σχεδιασμό της εκδήλωσης προγραμματίζονται να περιλαμβάνει, διήμερη μουσική βραδιά με ηχηρό καλλιτεχνικό όνομα, διαδρομές με μοτοσυκλέτα , περίπτερα με σπόνσορες και δυνατότητα ντόπιων περιπτέρων με προϊόντα, μπάντες μουσικές κλπ. Η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα δοθούν σε κοινωφελή ίδρυμα της περιοχής του δήμου Γορτυνίας.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις