Κόντρα Αποστολόπουλου - Λύτρα στη Γορτυνία και οι αναρτήσεις στο facebook

Κόντρα Αποστολόπουλου - Λύτρα στη Γορτυνία - Οι αναρτήσεις στο facebook, τα "σημεία χυδαιότητας" και τα ερωτήματα.

 

 

Ανέβηκαν οι τόνοι τις τελευταίες ημέρες στην αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας Απόστολο Αποστολόπουλο και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γορτυνία Μπορούμε», Μίλτο Λύτρα.

Οι αναρτήσεις και ο σχολιασμός του κ. Λύτρα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ενοχλήσει τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γορτυνίας, αλλά και τον ίδιον τον Δήμαρχο Στάθη Κούλη, ο οποίος μάλιστα είπε ότι ήδη έχει δώσει εντολή για εξώδικό.

Από την πλευρά του, ο κ. Λύτρας, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, είπε ότι κάνει χιούμορ και ζητά συγνώμη από τους Κούλη και Αποστολόπουλο, αν τους έθιξε.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ο κ. Αποστολόπουλος μιλώντας στην εκπομπή "Επί της ουσίας" του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Τρίπολης και ερωτήθηκε για το θέμα αυτό, Μεταξύ άλλων, είπε ... «Έχουμε όλοι την ευθύνη να διατηρήσουμε ένα επίπεδο. Όταν αυτό πράγμα, φτάνει στο σημείο να χλευάζεται, θα αντιδράσεις. Εγώ δεν τοπ παρακολουθώ, αλλά φτάνει σε κάποια σημεία χυδαιότητας ο κ. Λύτρας. Προχθές, έγραφε τα αίσχη για τον Δήμαρχο και το ίδιο έχει κάνει και σε μένα και σε άλλους δημοτικούς συμβούλους.

Γίνεται ένας χαβαλές, δεν είναι έτσι το δημοτικό συμβούλιο. Ο κ. Λύτρας μπορεί να προσφέρει, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο.

Δεν υπάρχει κάποιος προσωπικός λόγος. Εμένα ποσώς με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί του σε μένα, όλοι κρινόμαστε. Αλλά, στο δημοτικό συμβούλιο, είναι ευθύνη μου να προστατεύσω τα μέλη του συμβουλίου.

Το χιούμορ είναι ευχάριστο λαλά να μην θίγονται προσωπικότητες. Είναι χιούμορ να λέει τον Δήμαρχο «ομορφούλη»; Υπάρχουν και όρια.

Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ προσωπικά. Θα του απαντήσω, αλλά δεν θα κινηθώ νομικά, εκτός αν ξεπεράσει τα εσκαμμένα.

Για μένα είναι επιβεβλημένο να κάνει κριτική, αλλά να μην φτιάχνει ιστοριούλες και σενάρια. Χαίρομαι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και σκληρή κριτική ακόμα στη δημοτική αρχή.»

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΛΥΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δελτίο Τύπου ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

«Ο κύριος Αποστολόπουλος σε σημερινή του συνέντευξη σε Αρκαδικό ραδιοσταθμό ενώ αρχικά δήλωσε πως δε με παρακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ωστόσο συνεχώς αναφερόταν σε αναρτήσεις μου οι οποίες αν και χιουμοριστικές ουδέποτε υπήρξαν προσβλητικές και βλάσφημες. Αναγνωρίζω πως τα στελέχη του κυρίου Δημάρχου θέλουν διαρκώς να με απαξιώνουν διότι απέναντι στη λογική της ανάδειξης τοπικών προβλημάτων αντιπαραθέτουν τη γλώσσα της χλεύης. Επειδή όμως αντιλαμβάνομαι την επιθυμία του κ. Αποστολόπουλου να τον κρίνουμε θεσμικά θα του απευθύνω τα κάτωθι ερωτήματα :

1) Αλήθεια κύριε Αποστολόπουλε προεκλογικά δεν ήσασταν εσείς που διατυμπανίζατε πως αν αναλαμβάνετε τις τύχες του Δήμου θα διενεργούσατε αμέσως διαχειριστικό έλεγχο; Θυμάστε τι λέγατε σε στελέχη της δημοτικής παράταξης "Γορτυνία Μπορούμε" στην κεντρική πλατεία των Λαγκαδίων;

2) Κύριε Αποστολόπουλος σήμερα αναφερθήκατε πως για την επίλυση του ζητήματος αναφορικά με την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων θα συνεργαστείτε με τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Αλήθεια δε γνωρίζεται ή δε θα σας πληροφόρησαν πως το ΕΚΑΒ είναι άλλος φορέας και δε σχετίζεται με τα νοσηλευτικά ιδρύματα. Τόσο επιδερμικά και δίχως γνώση αντιμετωπίζετε τα ακανθώδη γορτυνιακά προβλήματα;

3) Το εξώδικο που θα μου αποστείλει ο κ. Κούλης θα είναι γραμμένο από δικηγόρο που πήρε από το Δήμο Γορτυνίας πρόσφατα απευθείας αναθέσεις;

4) Ήταν αξιοκρατική επιλογή του κ. Αναγνωστόπουλου ως Προέδρου της ΔΗΚΕΓ; Μάλλον είναι σύμπτωση πως στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ήσασταν εκλεγμένοι με την ίδια παράταξη.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ»

Πηγή: www.kalimera-arkadia.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις