Δήμαρχος Ναυπλιέων: Είναι ανάγκη να επιστρατεύσουμε την αυτοπειθαρχία μας  

 

Στο "βαθύ κόκκινο" βρίσκεται η Αργολίδα και το μήνυμα του Δημάρχου Ναυπλιέων , Δ. Κωστούρου, προς τους πολίτες είναι να μην εγκαταλείπουν και να μην εφησυχάζουν.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ναυπλιέων αναφέρει: Ο αντίπαλος είναι ο κορωνοϊός. Είναι ανάγκη να επιστρατεύσουμε την αυτοπειθαρχία μας, τον αυτοσεβασμό μας και την αυτοσυγκράτηση μας!

Είναι ανάγκη να αντλήσουμε αντοχή και δύναμη από τα δικά μας κρυφά αποθέματα.

Είναι ανάγκη να συγκεντρωθούμε και να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα που έχουμε.

Αυτή τη στιγμή η τήρηση των μέτρων είναι ότι σημαντικότερο έχουμε να κάνουμε για μας, για τους αγαπημένους μας και για τους συνανθρώπους μας. Έτσι θα δώσουμε χρόνο στον εμβολιασμό να κρίνει νικηφόρα την μάχη της δημόσιας υγείας.

Συνηθίσαμε στα δύσκολα τα τελευταία χρόνια με οικονομική κρίση, με υγειονομική κρίση με συνεχή εμπόδια και δύσκολες καταστάσεις.

Αλλά αυτά δεν είναι τα παράσημα που έχουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Το πέρασμα των εμποδίων δε διαμόρφωσε την Ελλάδα του σήμερα; 200 χρόνια μετά την παλιγενεσία μπροστά μας μία ακόμη μεγάλη μάχη! Μην εγκαταλείπετε, μην παραδίδεστε μην εφησυχάζετε και μην διχάζεστε. Μένουμε ενωμένοι και θα νικήσουμε είμαι σίγουρος!

Δημήτρης Κωστούρος

Δήμαρχος Ναυπλιέων

Περισσότερα σε Ειδήσεις