Κωστούρος: Σημαντική συνάντηση στην Ασίνη

Στην Ασίνη την Τρίτη 5 Μαίου με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Χριστόπουλο και τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Γιώργο Καρμανιόλα συζητήσαμε για θέματα που αφορούν την κοινότητα.

Ιδιαίτερα σημαντική κι εποικοδομητική συνάντηση είχε την Τρίτη 5 Μαίου, ο δήμαρχος Ναυπλίου. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κωστούρος, πρόκειται για μία περίπτωση κοινωνικής ευαισθησίας για την οποία πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες μιας και μέχρι τώρα η εξαιρετικά ανθρώπινη προσφορά μιας κυρίας από το χωριό κρατάει στη ζωή με αξιοπρέπεια ένα άτομο με αναπηρία.

Ο χώρος εναπόθεσης αντικειμένων

Ο χώρος εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων είναι ένα ζήτημα που ψάχνει τη λύση του. Έναν τέτοιο χώρο πρέπει να εξασφαλίσουμε ώστε οι δημότες του χωριού να αφήνουν εκεί τα κλαδιά , τα έπιπλα και γενικά τα ογκώδη αντικείμενα που έχουν για να μην αναγκάζεται η υπηρεσία καθαριότητας με 2 οχήματα(τσάπα -φορτηγό) να τα περισυλλέγει περνώντας από κάθε κάδο που βρίσκεται στην περιφέρεια

Δόθηκε εντολή για μελέτη ανακαίνισης του αρχοντικού Μανουσάκη και στις αμέσως επόμενες μέρες θα καθαριστεί και θα τακτοποιηθεί ο περιβάλλον χώρος.

Μη ξεχνάτε ότι με το Novoville τα μάτια των δημοτών γίνονται μάτια του Δήμου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις