Κωστούρος: Οι προκλήσεις της νέας εποχής

Κωστούρος: Οι προκλήσεις της νέας εποχής.

 

Το σημαντικό έργο του κόμβου στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Πολυζωίδου στο Ναύπλιο (κόμβος Πειραιώς) οδεύει προς ολοκλήρωση το οποίο πιστώνεται στη Δημοτική αρχή του Δημήτρη Κωστούρου και αναμένεται να απαλλάξει οδηγούς και πεζούς από τους κινδύνους ατυχήματος αλλά και που ουσιαστικά δημιουργεί ισόπεδο κόμβο νέας εισόδου στο λιμάνι του Ναυπλίου εκσυγχρονίζοντας παράλληλα ένα σημαντικό τμήμα της πόλης.

Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο, όπου πέρα οχημάτων που κινούνται επί των οδών Μπουμπουλίνας και Πολυζωίδου, συναπαντώνται και τα οχήματα που κινούνται επί της παραλιακής καθώς και αυτά προς το πάρκιγκ του λιμένος. Το σημείο αυτό, είναι άκρως εχθρικό και προς τους πεζούς.

 

Κυκλικός κόμβος

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή κυκλικού κόμβου καθώς και την κατασκευή διαβάσεων σε όλες τις συμβάλλουσες οδούς (για την ασφαλή διέλευση των πεζών), τοπική διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, χώρου για προσωρινή στάθμευση οχημάτων και μοτοσυκλετών που θα εξυπηρετούν τα καταστήματα πέριξ του κόμβου, χώρου για τη στάθμευση ποδηλάτων καθώς και νησίδα για να τοποθετηθούν κιόσκια πληροφόρησης κλπ».

"Η επανεκκίνηση λειτουργίας της οικονομικής ζωής κάνει ένα ακόμη βήμα πολύ σημαντικό. Οι προκλήσεις της νέας εποχής απαιτούν από όλους μας δύναμη , αντοχή , πολύ δουλειά και απαντήσεις. Είμαστε παρόντες." δήλωσε σήμερα ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που βρέθηκε στο σημείο όπου πραγματοποιούνται τα έργα.

Πηγή: https://www.argolikeseidhseis.gr/

Περισσότερα σε Ειδήσεις