Παρουσιάστηκε ο πρώτος πολιτιστικός οδηγός της Τήνου για παιδιά από την ομάδα Tinos Guide & Seek

Παρουσιάστηκε ο πρώτος πολιτιστικός οδηγός της Τήνου για παιδιά από την ομάδα Tinos Guide & Seek

Κρατώντας πια στα χέρια μας τον πρώτο πολιτισμικό οδηγό της Τήνου που φτιάχτηκε για παιδιά, από τα παιδιά του νησιού μας, έφτασε η στιγμή να τον παραδώσουμε στους ανθρώπους που εκπροσωπούν τους φορείς του τόπου μας και οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν έμπρακτα ακόμα και σε μια τόσο ιδιαίτερη συνθήκη όπως αυτή που διανύσαμε φέτος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Χάρη στη στήριξη των συνεργατών μας, τη συνέπεια, την εμπιστοσύνη τους, την αμεσότητα και τον χρόνο που αφιέρωσαν στο πρόγραμμά μας μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας και να τηρήσουμε την υπόσχεση στα 82 παιδιά που συμμετείχαν σε αυτό: το να φτιάξουμε τον πιο διασκεδαστικό οδηγό για το νησί μας!

Ο Δήμαρχος Τήνου, οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων μας, οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των μουσείων συνεργατών του προγράμματος μας τίμησαν ιδιαιτέρως με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό!

Το ίδιο θερμά θα θέλαμε ωστόσο να ευχαριστήσουμε και όλους και όλες εσάς για την τιμή που μας κάνατε να μας παρακολουθήσατε διαδικτυακώς μέσω της σελίδας μας στο facebook!

Η περιπέτεια δεν τελειώνει εδώ!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του TINOS Guide & Seek

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση