Φρικιαστικό έγκλημα στη Σαντορίνη με θύμα γνωστό ξενοδόχο

Μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα βρίσκονται οι αστυνομικοί στη Σαντορίνη μετά την ανακάλυψη ενός απανθρακωμένου πτώματος που ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία του νησιού

Του Γιώργου Σόμπολου

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή της Οίας. Η υπόθεση είναι ιδιαίτερα περίεργη, καθώς φαίνεται ότι αλλού τον χτύπησαν και αλλού τον έκαψαν ζωντανό. Εδώ και λίγη ώρα έχει αναχωρήσει από την Αθήνα κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων για να ερευνήσει τον τόπο όπου βρέθηκε νεκρός και απανθρακωμένος ο άτυχος άντρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του kedenews.gr, έχουν βρεθεί ίχνη αίματος στην επιχείρηση του θύματος. Στο σπίτι του, όπου βρέθηκε απανθρακωμένος, δεν φαίνεται να υπάρχει αναστάτωση. Προς το παρόν, όμως, οι αστυνομικοί αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί για να έρθει η Σήμανση, που θα ερευνήσει για γεννητικό υλικό και αποτυπώματα.

Η Σαντορίνη συγκλονίζεται από ένα ακόμη έγκλημα, το οποίο έχει προκαλέσει τρόμο στους κατοίκους του νησιού. Και αυτό διότι οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για ομηρία του γνωστού ξενοδόχου του νησιού, προφανώς με σκοπό τα χρήματα. Λιμενικοί και αστυνομικοί ελέγχουν ήδη τα λιμάνια και το αεροδρόμιο του νησιού, σε μια προσπάθεια να καταγράψουν όσους φεύγουν από το νησί.

Περισσότερα σε Ειδήσεις