Η μάχη με τα κύματα του «Διονύσιου Σολωμού» για να δέσει στο λιμάνι της Σικίνου (βίντεο)

Μάχη με τα κύματα για να δέσει στο Λιμάνι της Αλοπρόνοιας έδωσε για ακόμα μια φορά το "Διονύσιος Σολωμός"

Ένα νέο βίντεο, με την μάχη που δίνουν οι Έλληνες καπετάνιοι για να προσεγγίσουν και να «δέσουν» τα πλοία στα νησιών μας, ήρθε στην δημοσιότητα αυτή την φορά από το λιμάνι της Σικίνου.

Όπως αναφέρει το ellinikiaktoploia.net, που δημοσίευσε το βίντεο:

Για άλλη μία φορά, οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το Σάββατο 26/9, στα πελάγη μας, έφεραν στην επιφάνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιμενικές μας εγκαταστάσεις. Ο δυνατός γαρμπής που επικρατούσε στο Αιγαίο, δυσκόλεψε σε πολλές περιπτώσεις, τις προσεγγίσεις των πλοίων μας, φέρνοντας στα όρια τους ανθρώπους και μηχανές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το video που παραθέτουμε παρακάτω, από την βραδινή προσέγγιση του ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, στο λιμάνι της Σικίνου.

Το πλήρωμα του πλοίου της ZANTE FERRIES, με Πλοίαρχο τον Cpt Μιχάλη Λιγνό, μαζί με την βοήθεια των πρακτόρων στο νησί, Γιάννη και Παναγιώτη Κουντούρη, υπερβάλουν εαυτούς και καταφέρνουν να προσεγγίσει ασφαλώς το πλοίο. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, δείχνοντας τα κύματα να καλύπτουν τον ντόκο του λιμανιού.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, συνεχίζουν να εξυπηρετούν με ζήλο, την ελληνική μας ακτοπλοϊα!

Περισσότερα σε Ειδήσεις