Χαμός στην Φολέγανδρο με την άφιξη του Αρτουρίτο από το "La casa de Papel"

Την Ελλάδα επέλεξε ο τηλεοπτικός Αρτουρίτο του La Casa De Papel, κατά κόσμον Enrique Arce, για τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο 47χρονος Ισπανός ηθοποιός, τον χαρακτήρα του οποίου αγαπούν όλοι να μισούν στο La Casa De Papel και μέχρι και τον τελευταίο κύκλο της σειράς έχει καταφέρει να μείνει αλώβητος, βρίσκεται στη Φολέγανδρο και μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram εκθειάζει το νησί.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον συνάντησαν στους δρόμους της Φολέγανδρου και πόζαραν μαζί του για φωτογραφίες, ενώ τον γύρο του Facebook κάνει βίντεο με τον Peric να τραγουδάει παθιασμένος τον ύμνο της σειράς, La Bella Ciao μαζί με περαστικούς.https://www.youtube.com/watch?v=gDzUWpf_tow

Προηγουμένως ο "Αρτουρίτο", είχε περάσει και από την Αθήνα, όπου δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί την Ακρόπολη.

«Λίγα πράγματα έχουν αντέξει στους αιώνες όπως ο Παρθενώνας. Ίσως οι πυραμίδες της Αιγύπτου, τα ερείπια του Μάτσου Πίτσου και του Jordi Hurtado. Νιώθεις δέος που είσαι εδώ και αναγνωρίζεις αυτές τις πέτρες ως το πραγματικό λίκνο του πολιτισμού», έγραψε στο Instagram, ο ηθοποιός με τους 1 εκατομμύριο followers.

https://www.instagram.com/p/CDn7cv8BnqL/?utm_source=ig_embed

Περισσότερα σε Ειδήσεις