Στη Φολέγανδρο οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες στις 21 και 22 Ιουνίου

Με τη νήσο Φολέγανδρο γίνεται η επανεκκίνηση των αποστολών των Κινητών Ιατρικών Μονάδων, την οποία επισκέπτονται για τρίτη φορά στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με σκοπό να παρέχουν δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Τα ιατρεία των ΚΙΜ θα λειτουργήσουν στις από τις 9:00 έως τις 18:00 και οι κάτοικοι του θα έχουν στη διάθεσή τους 12 ιατρικές ειδικότητες και πλήθος παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παράλληλα, με τη λειτουργία των ιατρείων μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της Θεραπευτικής Άσκησης, το οποίο περιλαμβάνει ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Tα οφέλη της Άσκησης στην Υγεία», καθώς θα ακολουθήσει και πρακτικό πρόγραμμα άσκησης.

Άλλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο είναι οφθαλμολογικός έλεγχος και διατροφική αξιολόγηση στους μαθητές του Δημοτικού σχολείου, μάθημα Α΄ βοηθειών καθώς και ομιλίες με θέματα διατροφής και ορθολογικής διαχείρισης ιατρικών εξετάσεων για πρόληψη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού προτείνεται ο προγραμματισμός των ραντεβού στο 2102447694 (13.00 – 16.00 καθημερινές).

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που υλοποιούνται μπορείτε να βρείτε στο randp.gr & mmu.gr

Image removed.

Περισσότερα σε Ειδήσεις