Σε λειτουργία το πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής στη Σύρο – Δείτε ποιες μέρες θα είναι ανοικτό

Σε λειτουργία το πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής στη Σύρο – Δείτε ποιες μέρες θα είναι ανοικτό

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ενημερώνει τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας ότι, από την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, ξεκινάει η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης ως Πάρκου Αναψυχής. Το Πάρκο θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 22:00.

Δεδομένου ότι, αυτή τη χρονική περίοδο λειτουργούν μόνο συγκεκριμένοι χώροι αναψυχής, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα τετραγωνικά του Πάρκου, επικαλούμαστε την ατομική ευθύνη των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού, ώστε να ακολουθούν πιστά τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, αποφεύγοντας το συνωστισμό και τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας, καθώς και τους κανόνες υγιεινής. Λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην επικράτεια, ΔΕΝ θα επιτρέπονται πάρτι.

Υπεύθυνοι για τους ανήλικους επισκέπτες που θα προσέρχονται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής είναι οι γονείς και οι κηδεμόνες τους, στους οποίους συνιστούμε να φροντίζουν για την κοινωνική απόσταση, καθώς και για τη χρήση αντισηπτικών. Ο εξοπλισμός του Πάρκου Κυκλοφοριακής αγωγής ΔΕΝ είναι διαθέσιμος για το κοινό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο Τμήμα Παιδείας, Νεολαίας & Αθλητισμού τηλ. 22810 84505 εσ. 3.