Έκτακτο δρομολόγιο από το «ΣΤΑΥΡΟΣ» για τον εορτασμό της απελευθέρωσης του Καστελλορίζου

Έκτακτο δρομολόγιο από το «ΣΤΑΥΡΟΣ» για τον εορτασμό της απελευθέρωσης του Καστελλορίζου

Η χώρα βρίσκεται σε μια εν εξελίξει κρίση με την Τουρκία που βάλλει την ελληνική κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο, με επίκεντρο το Καστελλόριζο και τα κυριαρχικά του δικαιώματα. Είναι η περίοδος που οι ακρίτες μας πρέπει να στηριχθούν περισσότερο από πότε από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε ο εφοπλιστής Φώτης Μανούσσης -ιδιοκτήτης της SAOS FERRIES- καθώς σε μια σπουδαία συμβολική κίνηση το πλοίο «ΣΤΑΥΡΟΣ», θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου έκτακτο δρομολόγιο από τη Ρόδο στο Καστελλόριζο για τον εορτασμό της 77ης επετείου της απελευθέρωσης του νησιού. 

Η σχετική ανακοίνωση του κ. Μανούσση:

 

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ!

Πιστοί συνοδοιπόροι στα πιο ελληνικά μονοπάτια, αυτά της εσχατιάς του Καστελλόριζου, θα συμμετάσχουμε εμπράκτως στη χαρά των ακριτών μας, κατά την επέτειο της 13ης Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, το πλοίο μας ΣΤΑΥΡΟΣ θα βάλει "τα γιορτινά " του, θα σημαιοστολιστεί και με έκτακτο δρομολόγιο που θα πραγματοποιήσει από τη Ρόδο στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, την 12η Σεπτεμβρίου, θα διανυκτερεύσει στο νησί συμμετέχοντας στον εορτασμό της απελευθέρωσης του Καστελλόριζου!

Μετά τις επίσημες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί από το Δήμο Μεγίστης για το πρωί της Κυριακής, 13-9-2020, η εταιρία μας θα δεξιωθεί στο πλοίο όλους τους κατοίκους και όλους τους επισκέπτες, οι οποίοι θα μας ακολουθήσουν στο ξεχωριστό αυτό μας ταξίδι και οι οποίοι, βέβαια, θα μεταφερθούν με το ΙΧ αυτοκίνητο τους εντελώς δωρεάν. Η αναχώρηση του πλοίου από το νησί θα γίνει την Κυριακή στις 14.00.

Γιορτάζουμε την ενσωμάτωση του νησιού στη μητέρα πατρίδα στην πράξη- Ας ενώνουμε, λοιπόν, και τον παλμό μας με το Καστελλόριζο!

Περισσότερα σε Ειδήσεις