Δήμος Χάλκης: Το «Πιτζάμα Project» χάρισε παιδικά χαμόγελα

Μια Χριστουγεννιάτικη πράξη αγάπης προς τα παιδιά υπό την σύσταση του σωματείου «Τα βιβλία παίζει» και του ομίλου PRESSGROUP

Το «Πιτζάμα Project» συνεχίζει να μοιράζει παιδικά χαμόγελα σε δέκα δήμους της χώρας, εκ των οποίων και ο Δήμος Χάλκης, δωρίζοντας σε παιδιά- εκ μέρους του Άγιου Βασίλη- ένα ζευγάρι άνετες πιτζάμες και ένα παιδικό παραμύθι.

Τα παιδιά έλαβαν έγκαιρα τα δώρα τους την παραμονή των Χριστουγέννων και η χαρά των διοργανωτών δεν περιγράφεται!

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμου Χάλκης

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευγενική δωρεά σας.

Η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη και συντελεί στην προσπάθεια στήριξης των ακριτών μαθητών και των οικογενειών τους.

Η κίνηση σας ελπίζω να βρει και άλλους μιμητές. Ευελπιστώ να είστε αρωγός και συμπαραστάτης σε πιθανές μελλοντικές μας ανάγκες. Θα χαρώ ιδιαιτέρως να επισκεφθείτε το νησί μας με την πρώτη ευκαιρία.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα με υγεία και το 2021 να δώσει στις καρδίες όλων αλληλεγγύη, αυταπάρνηση και ένα μεγάλο χαμόγελο αισιοδοξίας.

Με ιδιαίτερη τιμή

Ο Δήμαρχος Χάλκης,

Ευάγγελος Γ. Φραγκάκης»

 

Τις γιορτινές μέρες που διανύουμε έχει μεγάλη αξία να αναλογιστούμε την ανάγκη των παιδιών να χαμογελούν. Μια χρονιά με δυσκολίες και πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα παιδιά, αλλά και τους γονείς, οδεύει προς το τέλος της και είναι χρέος όλων μας να βάλουμε κάτω από το δέντρο των οικογενειών που έχουν ανάγκη ένα συμβολικό δώρο. Γιατί τα γλυκά όνειρα φέρνουν όμορφες μέρες!παιδάκι με Πιτζάμα

Ο όμιλος PRESSGROUP ευχαριστεί με την σειρά του τον Δήμο Χάλκης που στάθηκε δίπλα στον όμιλο με σκοπό να χαρίσουν από κοινού παιδικά χαμόγελα αυτές τις γιορτινές μέρες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις