Σοκ στη Ρόδο: Ανήλικος μαχαίρωσε την 11χρονη αδελφή του

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο νησί της Ρόδου, όταν ένα 12χρονο παιδί επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την 11χρονη αδελφή του.

Το περιστατικό παιδικής βίας κατά το οποίο ο ανήλικος μαχαίρωσε την αδελφή του προκάλεσε την παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών του νησιού. Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών διέταξε να αφαιρεθεί από τον 45χρονο αλλοδαπό πατέρα, ο οποίος κατοικεί στη Ρόδο, η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών του ηλικίας 12 και 11 ετών.

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι τα παιδιά έμειναν για αρκετή ώρα αφύλακτα, με αποτέλεσμα το αγόρι να αρπάξει ένα μαχαίρι και να καταφέρει σοβαρό χτύπημα στο πόδι της αδελφής του χωρίς λόγο και αιτία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 12χρονος επιδεικνύει ανά διαστήματα αδικαιολόγητη οργή, ενώ η παροχή βοήθειας προς αυτόν έχει ανατεθεί σε παιδοψυχολόγο.

Η 11χρονη αδελφή του νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και παραμένει στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων προς φύλαξη.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας έχει αναθέσει σε δικηγόρο να προσβάλει τη διάταξη του Εισαγγελέα δυνάμει της οποίας του αφαιρέθηκε η επιμέλεια των παιδιών του.

Περισσότερα σε Ειδήσεις