Άφησε το γαϊδουράκι να πεθάνει δεμένο

Θλίψη κι οργή στον κόσμο έχουν προκαλέσει στους χρήστες του διαδικτύου οι φωτογραφίες με το νεκρό γαϊδουράκι που βρέθηκε δεμένο σε δέντρο κοντά στην παραλία των Βληχών.

Το θέμα έγινε γνωστό με την σοκαριστική ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες στη σελίδα του Κυνοκομείου Ρόδου στο Facebook ένα ζευγάρι (Vaggelis-sabrina Swtauros), γράφοντας τα εξής:

“Πριν μισή ώρα εγώ και η γυναίκα μου αντικρίσαμε αυτό. Σε ένα χωράφι ξεχασμένο στα Βληχά Λίνδου (κοντά στο Μινετο). Νεκρό θηλυκό γαϊδούρι χωρίς νερό και φαγητό. Κοντά του είναι ακόμη ένα ζωντανό και πήγαμε τρέχοντας να το δώσουμε νερό. Αυτό δε θέλω να μείνει έτσι θέλω να προχωρήσω νομικά. Όποιος γνωρίζει κάτι θέλω να βοηθήσει”.

Το ζωάκι πέθανε βασανισμένο, όπως φαίνεται από τις σχετικές φωτογραφίες, αφού ο ιδιοκτήτης του το παράτησε δεμένο σε ένα δέντρο, χωρίς νερό και τροφή, μέσα στις ακραίες καιρικές συνθήκες λόγω του καύσωνα.

Το θέμα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, αφού ο κόσμος αγανακτισμένος ζητάει να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου και να αποδοθούν ευθύνες.

Σημειώνεται ότι όπως αναγράφει στην ανάρτησή του το ζευγάρι που γνωστοποίησε το θέμα, δίπλα από το νεκρό γαϊδουράκι, υπάρχει άλλο ένα ζωντανό, επίσης εγκαταλελειμμένο, χωρίς τροφή και νερό, και μάλιστα έσπευσαν οι ίδιοι να του δώσουν νερό για να δροσιστεί μέσα στις συνθήκες του αφόρητου καύσωνα.

Πηγή: skyrodos.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα για τον Δήμο Ρόδου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις