Σύσκεψη στο Δημαρχείο για τους πολιτικούς γάμους

Μπορεί αυτή την περίοδο (και) ο Δήμος της Ρόδου να προτάσσει την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας του ως προς την κάλυψη των βασικών αναγκών των πολιτών και της διοίκησης, ωστόσο η ζωή δεν σταματά και ό,τι μπορεί να γίνει από τώρα για την «επόμενη ημέρα», γίνεται.

Στο πλαίσιο αυτό, Τρίτη 31 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Αντιδήμαρχο Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Γιάννη Καμπούρη, με αντικείμενο τη νέα δυνατότητα που θα παρέχει ο Δήμος για τους πολιτικούς γάμους.

Όπως έχει αναφέρει ξανά ο Αντιδήμαρχος, ο Δήμος θα προχωρήσει σε ένα ηλεκτρονικό καλεντάρι για τους πολιτικούς γάμους. Αυτό, στην πράξη σημαίνει ότι ζευγάρια από όλο τον κόσμο θα μπορούν να «κλείνουν» την ημερομηνία και την τοποθεσία που θέλουν να πραγματοποιήσουν τον πολιτικό τους γάμο στη Ρόδο, μέσω διαδικτύου.

Ως γνωστόν, η Ρόδος είναι από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για την τέλεση πολιτικών γάμων με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τις «Πηγές Καλλιθέας» που το Μνημείο…έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ καθώς είναι περιζήτητο.

Έτσι, ο Δήμος αποφάσισε να οργανωθεί καλύτερα σε αυτό το κομμάτι και με το ηλεκτρονικό καλεντάρι θα δίνεται η δυνατότητα στα ζευγάρια που επιθυμούν να τελέσουν τον γάμο τους εδώ, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, να τον «κλείνουν» πολύ καιρό πριν, ακόμα και να πληρώνουν, ηλεκτρονικά.

Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει καλύτερη οργάνωση ενώ ο Δήμος αξιοποιεί ένα από τα ατού της Ρόδου και παράλληλα αναδεικνύει αυτό το είδος τουρισμού.

Πηγή: rodiaki.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις