Κρυφά πάρτι σε βίλες με… ραντεβού και στην Ρόδο

βίλες

Συνεχίζεται, όπως φαίνεται, η ανυπακοή των πολιτών που διοργανώνουν ή συμμετέχουν σε κρυφά πάρτι, παρά τις συστάσεις των ειδικών για την αποφυγή της πολυκοσμίας υπό το φόβο μιας αναζωπύρωσης της πανδημίας του κορονοϊού. Μετά τη Μύκονο, τα κρυφά πάρτι σε βίλες έφτασαν και στη Ρόδο

Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, ήδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχουν διοργανωθεί στο νησί πάρτι, στα οποία μάλιστα για να μπεις, οι διοργανωτές αποστέλλουν ειδικό κωδικό στο κινητό του προσκεκλημένου. Ο κωδικός χρησιμοποιείται για την είσοδο στις πολυτελείς βίλες οι οποίες ενοικιάζονται για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε κάποια πάρτι υπάρχει αντίτιμο που καταβάλλεται κατά την είσοδο με τη χρήση και του κωδικού, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ο καλεσμένος αντί για αντίτιμο φέρνει μαζί του αλκοόλ.

Όπως προκύπτει, ενοικιάζονται βίλες κατά κύριο λόγο απομονωμένες, ώστε να μη γίνει αντιληπτό το πάρτι από την προσέλευση κόσμου και από τη δυνατή μουσική και φυσικά δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας και προσωπικής προστασίας.

Τέτοιου είδους πάρτι γίνονται ολοένα και πιο συχνά ανά την Ελλάδα, ενώ υπάρχουν πολλά μαγαζιά που δέχονται πρόστιμα, ακόμα και λουκέτα ως απόρροια της παραβίασης των αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

Διαβάστε επίσης: Φορτηγό με εμπορεύματα έπεσε στο λιμάνι της Καβάλας

Πηγή: dimokratiki.gr