Στη Νάξο ο Σωτήρης Τσιόδρας

Για ολιγοήμερες διακοπές στη Νάξο βρίσκεται ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας. Σήμερα Πέμπτη εθεάθη στο Χαλκί το οποίο επισκέφθηκε και όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί ήταν εκείνοι που τον αναγνώρισαν, με κάποιους να τον πλησιάζουν και να τον καλωσορίζουν στο νησί.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε πως η Νάξος εξακολουθεί να μην έχει κρούσματα και αυτό είναι πολύ θετικό.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Τσιόδρας προ καιρού σε μια από τις ενημερώσεις που έκανε για την εξέλιξη της πανδημίας είχε αναφερθεί στη Νάξο, λέγοντας πως είναι το αγαπημένο του νησί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δημοφιλής πλέον επιστήμονας, μεταξύ άλλων περιοχών του νησιού που επισκέφθηκε είναι και το Σαγκρί, στο οποίο έχει συγγενική σχέση με ντόπια οικογένεια.

Ο κ. Τσιόδρας πάντως αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη να είναι παρών στην εβδομαδιαία ζωντανή τηλεοπτική ενημέρωση για τον κορονοϊό μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, από την οποία απουσίασε την περασμένη Τρίτη λόγω των διακοπών που κάνει στη Νάξο και στη θέση του ήταν ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις