Έκλεψαν καυστήρα από το καλοριφέρ κοινοτικού γραφείου

Πρωτότυπη κλοπή σημειώθηκε στο κοινοτικό κατάστημα του Δανακού στη Νάξο, καθώς άγνωστοι, μπήκαν στα γραφεία και αφαίρεσαν τον καυστήρα του καλοριφέρ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο του προέδρου της Κοινότητας Δανακού, Εμμανούηλ Βάσιλα:

Διαπράχθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες κλοπή του καυστήρα καλοριφέρ του Κοινοτικού Γραφείου της Κοινότητας Δανακού. Στις 5 Αυγούστου 2020, ο Πρόεδρος της Κοινότητας διαπίστωσε την αφαίρεση του καυστήρα καλοριφέρ από το λεβητοστάσιο του Κοινοτικού Γραφείου.

Δεν είναι γνωστός ο ακριβής χρόνος της αφαίρεσης δεδομένου ότι, σύμφωνα με την έγγραφη αναφορά του Προέδρου, δεν λειτουργούσε τον χειμώνα ελλείψει πετρελαίου, με συνέπεια να μην υπάρχει επίσκεψη στον χώρο του λεβητοστασίου από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κατά τους χειμερινούς μήνες. Η αξία του αφαιρεθέντος καυστήρα ανέρχεται σε 350 έως 400 ευρώ.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της Κοινότητας Δανακού να υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων για την υπόθεση για την κλοπή του καυστήρα, ζητώντας από τι αρχές τον εντοπισμό και την τιμωρία τους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις